Aυτά είναι τα 7 θύματα του "Ορέστη" - Έτσι έσπασε ο serialkiller αποκαλύπτοντας τον έναν μετά τον άλλο φόνο γυναικών & παιδιών

Φρίκη χωρίς τέλος στην Κύπρο...

Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για την δολοφονική δράση του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά μετά τα θύματα του να φτάνουν πλέον τα επτά.

Ο 35χρονος ομολόγησε  και την δολοφονία της 29χρονης Maricar Valdez Arquiola, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου 2017, αναφέρει η εφημερίδα Πολίτης. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά συρροή δολοφόνος ομολόγησε στους ανακριτές ότι έριξε και τα τρία πτώματα σε σημείο κοντά στο μεταλλείο του Μιτσερού. 

Τα 7 θύματα του "Ορέστη":

Η Marry Rose, η οποία εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό και η 6χρονη κόρη της Sierra (η οποία αγνοείται) ήταν τα πρώτα θύματα που έθεσαν σε συναγερμό τις Αρχές. Στη συνέχεια, με το που εντοπίστηκε το δεύτερο πτώμα στο Μιτσερό ο 35χρονος σε θεληματική του κατάθεση ανέφερε ότι σκότωσε την Arian Palanas Lozano.

Maricar Valdez Arquila… Στο δικαστήριο χθες Πέμπτη παρουσιάστηκαν τεκμήρια, όπως η φωτογραφία της προσωρινής άδειας παραμονής της που κατείχε ο 35χρονος, ενώ ακολούθως άρχισε να ξετυλίγεται το το κουβάρι του στυγερού εγκλήματος.

Επόμενο θύμα η κοπέλα με καταγωγή από το Νεπάλ ή την Ινδία, της οποίας το πτώμα εντοπίστηκε την Πέμπτη στην Ορούντα, κατόπιν υποδείξεως του 35χρονου ίλαρχου σύμφωνα με το philenews

Ο Νίκος Μεταξάς παραδέχθηκε ακόμη δύο δολοφονίες, μάνας και κόρης από τη Ρουμανία, οι οποίες φέρεται να είναι η Livia Florentina Bunea που ελλείπει από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 και η ανήλικη κόρη της Έλενα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ