Τα βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο Εμανουέλ Μακρόν: «Απολογούμαι στα κίτρινα γιλέκα», αντιδρώ, κόβω φόρους, παίρνω μέτρα

Ο Εμ. Μακρόν προσφέρει περαιτέρω μείωση των φόρων για να κατευνάσει τις διαδηλώσεις των «κίτρινων γιλέκων»

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δεσμεύτηκε σήμερα να προχωρήσει σε περαιτέρω μειώσεις φόρων, επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι Γάλλοι θα πρέπει να εργαστούν περισσότερο, καθώς παρουσίασε την απάντησή του στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις μηνών που θέτουν υπό αμφισβήτηση τη διακυβέρνησή του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Retour sur ce qu'il s'est passé dans notre pays depuis octobre dernier.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanuel Macron (@emmanuelmacron) στις

Δύο χρόνια στον προεδρικό θώκο κι ο Μακρόν βρίσκεται υπό πίεση προκειμένου να εφαρμόσει πολιτικές που θα κατευνάσουν τις κινητοποιήσεις του κινήματος των «κίτρινων γιλέκων», διάρκειας ήδη 5 μηνών, αφού μια πρώτη δέσμη μέτρων, ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ, τον περασμένο Δεκέμβριο δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση.

Ο Εμανουέλ Μακρόν επισήμανε πως θέλει μια «σημαντική» μείωση στον φόρο εισοδήματος για τη μεσαία τάξη, που θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί από την περιστολή των κυβερνητικών δαπανών και την κατάργηση ορισμένων επιστροφών φόρων για τις επιχειρήσεις, όμως οι Γάλλοι θα πρέπει, επίσης, να εργαστούν περισσότερο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sur le plan démocratique, les citoyens veulent être mieux représentés, participer davantage, avoir au fond une organisation plus efficace.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanuel Macron (@emmanuelmacron) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ