Βίντεο σαν ταινία τρόμου: Η είσοδος του βομβιστή στη ρεσεψιόν, στο δωμάτιο του & τελικά στο μπουφέ όπου σκορπά τον θάνατο

Το βίντεο κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου

Ένα ακόμα ανατριχιαστικό βίντεο από τις πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας , που έλαβαν χώρα στη Σρι Λάνκα την περασμένη Κυριακή, ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών, είδε το φως της δημοσιότητας. 

Το βίντεο έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας στο ξενοδοχείο Kingsbury Hotel στην πρωτεύουσα Κολόμπο. Στα πλάνα φαίνεται ο 33χρονος βομβιστής αυτοκτονίας, Ινσάφ Ιμπραχίμ, έχοντας ένα μεγάλο σακίδιο στην πλάτη του, να φτάνει στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, όπου κάνει τσεκ-ιν, ενώ στη συνέχεια μπαίνει σε ένα από τα δωμάτια.


Αργότερα, ο τρομοκράτης, φορώντας πάντα το σακίδιό του – το οποίο περιέχει τα εκρηκτικά- φαίνεται να περπατά ανατριχιαστικά ψύχραιμος, ανάμεσα στα τραπέζια του ξενοδοχείου, όπου πολλοί ακόμα άνθρωποι παίρνουν ανυποψίαστοι το πρωινό τους.

Το βίντεο αυτό έρχεται να προστεθεί στα υπόλοιπα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα πρώτα 24ωρα μετά το αιματηρό μπαράζ επιθέσεων. Ο   Ινσάφ Ιμπραήμ ,είναι ένας από τους αδελφούς καμικάζι -γιους πλουσίου εμπόρου μπαχαρικών, που αιματοκύλησαν τη Σρι Λάνκα.

Το βίντεο αυτό έρχεται να προστεθεί στα υπόλοιπα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα πρώτα 24ωρα μετά το αιματηρό μπαράζ επιθέσεων.

Σε προηγούμενο βίντεο καταγράφονται δύο από τους καμικάζι τζιχαντιστές να μπαίνουν στον ανελκυστήρα που οδηγεί στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Shangri-La, όπου σε λίγα λεπτά θα πυροδοτούσαν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένοι.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ