Πως είναι σήμερα 46 χρόνια μετά η Ελένη Προκοπίου - Η χορεύτρια που άφησε εποχή στον ελληνικό κινηματογράφο (φώτο)

Δεν έχει χάσει τη φινέτσα και τη λάμψη της

Στην ταινία "Ραντεβού στον αέρα", έκανε τον Κώστα Βουτσά να κλαίει από έρωτα για εκείνη. Η πανέμορφη "σταρ Ελλάς" όμως είχε μάτια μόνο για τον Ανδρέα Ντούζο που γνώρισε στα καλλιστεία. Η ηθοποιός και χορεύτρια Ελένη Προκοπίου, είχε και στην πραγματική της ζωή εκατοντάδες θαυμαστές.

Το καλίγραμμο σώμα της, τα πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου της, τα όμορφα ελαφρώς σχιστά μάτια της, το μπρίο της, έκαναν την όμορφη ενζενί να "καίει καρδιές" εντός και εκτός οθόνης. Έπαιξε σε πολλές γνωστές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Ήταν για πολλά χρόνια παρτενέρ του χορευτή Βαγγέλη Σειληνού, με τον οποίο όπως αποκάλυψε στην συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Νικολιζά για την εφημερίδα Espresso, δεν ξαναμίλησαν ποτέ όταν μπήκε στη ζωή του η Μαρία Ιωαννίδου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μετά από 46 χρόνια αποχής από τη δημοσιότητα, έσπασε τη σιωπή της και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή. Μία από αυτές το τάμα που έκανε στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου για να αποκτήσει την μονάκριβη κόρη της.

Με τον Δημήτρη Ιβάνωφ

«Δεν είμαι ακριβοθώρητη. Απλώς όταν είπα τέλος ήταν και τέλος», λέει η 80χρονη σήμερα ηθοποιός και χορεύτρια  και συνεχίζει:

«Ήταν άλλες οι εποχές εκείνες, πολύ πιο δύσκολες. Αν αυτοί που συνεργαζόσουν δεν σε συμπαθούσαν, σε τελείωναν. Όμως εγώ εξαφανίστηκα για δύο λόγους: πρώτον, παντρεύτηκα και είχα πάνω από όλους και όλα την οικογένειά μου και, δεύτερον, πέρασα πολύ μεγάλη ταλαιπωρία με ορμόνες και τέτοια για να μείνω έγκυος στη μονάκριβη κόρη μου.

Με την εγγονή της Ελένη

Είχα πολλά γυναικολογικά προβλήματα μέχρι να αποκτήσω παιδί και πήρα πολλά κιλά με όλα αυτά. Μέχρι να σουλουπωθώ, ο κινηματογράφος είχε σβήσει. Είμαι τρισευτυχισμένη γιατί έχω αποκτήσει την υπέροχη κόρη μου Ειρήνη, η οποία μου χάρισε δύο υπέροχες εγγονές. Την είχαμε τάξει στην αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, λόγω των προβλημάτων που σας προανέφερα», λέει η Ελένη Προκοπίου.

Η εγγονή της Ελένης Προκοπίου , Ελένη δεν έχει μόνο το όνομα αλλά και την αγάπη της γιαγιάς της για την υποκριτική. Έτσι ακολουθεί τα χνάρια της. Μάλιστα ο Δημήτρης Ιβάνωφ που σκηνοθετεί την παράσταση που παίζει η εγγονή της Ελένης Προκοπίου, ήταν παρτενέρ της μεγάλης σταρ όπως λέει η ίδια.

Στα 80 της χρόνια η Ελένη Προκοπίου δεν έχει χάσει τη φινέτσα και την λάμψη της , όπως βλέπετε στις φωτογραφίες. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ