Τι μας επιφυλάσσει η Δευτέρα του Πάσχα; - Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν;

Ημερήσιες προβλέψεις...

Σελήνη Εξάγωνο με Ουρανό σήμερα πρωί-πρωί και τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου, ανανεώνονται συναισθηματικά, λόγω ανέλπιστων χαρμόσυνων καταστάσεων και γεγονότων! Όλα μπορούν να αλλάξουν και να βελτιωθούν!

ΚΡΙΟΣ: Θα αλλάξει προς το καλύτερο τη διάθεσή σας και θα ευθυγραμμίσει με τη δημιουργικότητά σας προκειμένου να πλησιάσετε τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η δύναμη θα αρχίσει να σας κατακλύζει με μια αποφασιστικότητα να ξαναπιάσετε αυτά που αφήσατε ή αυτά που δεν προχώρησαν όπως θα θέλατε το προηγούμενο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα ερωτηματικά που έχετε θα αρχίσουν να υποχωρούν, γι’ αυτό δείξτε υπομονή σε όσα μείνουν άλυτα ή αναπάντητα, καθώς τα καλύτερα έρχονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχουν  καινούριες προοπτικές για να δώσετε μορφή στα όνειρά σας και οι ενέργειές σας θα ταυτίζονται με την ανάγκη σας να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα με λιγότερες αναστολές.

ΛΕΩΝ: Με περισσότερη πρακτικότητα κινηθείτε στον εργασιακό σας χώρο με αργά και σταθερά βήματα σε όσα έχετε σχεδιάσει στο μυαλό σας και αφού οι συνθήκες είναι ευνοϊκές αφήστε τις πολλές επιφυλάξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σπουδαίες διαπιστώσεις και συγκρίσεις συνειδητά ή ασυνείδητα, θα σας οδηγήσουν σε πιο συγκεκριμένες αποφάσεις για κάποιες σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι εκπλήξεις δε θα λείψουν, γι’ αυτό μην είστε απόλυτοι, καθώς κάποιες από τις σχέσεις που δεν μπορούν να προχωρήσουν θα ταρακουνηθούν επικίνδυνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κατά τη διάρκεια της μέρας πιθανόν να διαπιστώσετε ότι μια πρόσφατη γνωριμία σας δεν ήταν μόνο ενθουσιασμός και ακόμα μια αψιμαχία σας να μην αφήσει σημάδια εφόσον υπάρχει πραγματική αγάπη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρωτεύουσα σημασία θα έχει να τεθούν ορισμένοι όροι απ’ όλες τις πλευρές επί τάπητος και στη συνέχεια να προσδιοριστεί η χρυσή τομή ανάμεσά τους σύμφωνα με τον oroskopo.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχουν αρχίσει και εμφανίζονται κάποια ευαίσθητα σημεία στην υγεία σας και κάποιοι συχνοί έλεγχοι θα σας απαλλάξουν από περίεργες σκέψεις που επιβαρύνουν την ψυχολογική σας κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η άρνηση που έχετε κάποιες φορές να δείτε την πραγματικότητα τους εαυτού σας οφείλεται στην άρνηση να παραδεχθείτε τα ελαττώματα που έχετε.

ΙΧΘΥΣ: Ακολουθήστε μόνο αυτή που πραγματικά θα σας γεμίσει και όχι οποιαδήποτε εμφανιστεί στη ζωή σας, καθώς τα κριτήρια σας για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι αυστηρά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ