Η απόλυτη top woman Αμάλ Κλούνεΐ μίλησε στον ΟΗΕ και συνεπήρε με ομιλία και στυλ (φώτο-βίντεο)

Πιο κομψή από ποτέ μίλησε για τις γυναίκες Yazidi, και τη σεξουαλική βία από τους στρατιώτες του Isis

Η Αμάλ Κλούνεϊ επέστρεψε δυναμικά στην ενεργό δράση και είναι πιο όμορφη από ποτέ. Η σύζυγος του Τζορτζ  Κλούνεϊ (ναι, το ζευγάρι δεν χώρισε), βρέθηκε στην Νέα Υόρκη για να μιλήσει  στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής βίας στον πόλεμο. 

Μίλησε εξ ονόματος των γυναικών και των κοριτσιών Yazidi που υπέφεραν στα χέρια των ανδρών του Isis - συμπεριλαμβανομένης της  νικήτριας Nobel Ειρήνης Νάντια Μουράντ, η οποία σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας καθόταν δίπλα της

 Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Μελίσα Κερτ, μέσω του Twitter, η δικηγόρος αποκάλυψε στη συνάντηση ότι "η πελάτισσα και φίλη της Νάτια Μουράντ, θα αντάλλασε το βραβείο Νόμπελ για την ειρήνη  με  την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τους ISIS μαχητές που δολοφόνησαν την οικογένειά της και επανειλημμένα τη βίασαν".  


Η Νάντια Μουράντ είναι η Yazidi κοπέλα που επέζησε της γενοκτονίας και της εμπορίας ανθρώπων.  Έχοντας πάρει το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης το 2018, η Νάντια Μουράντ τώρα είναι εκπρόσωπος των θυμάτων σεξουαλικής βίας και συνεργάζεται στενά με την Αμάλ Κλούνεϊ  η οποία προλογίζει  το σχετικό με το θέμα βιβλίο της Μουράντ "The Last Girl: My Story of Captivity, and My Fight Against the Islamic State". 

Η Αμάλ εκτός από μαθήματα ανθρωπιάς έδωσε και μαθήματα στυλ.  Για αυτή τη συνάντηση στα Κεντρικά των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, επέλεξε William Vintage Balenciaga του 1958, μαύρο μάλλινο φόρεμα του με ξύλινα κουμπιά. Ολοκλήρωσε το look της με nude ψηλοτάκουνες γόβες και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά, που φορούσε κατά τη διάρκεια της εξόδου της από το κτήριο, αναφέρει το harpers bazaar

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ