Αυτές είναι οι 5 πόλεις του κόσμου που πρέπει να επισκεφτείτε μέσα στο 2019 σύμφωνα με το Lonely Planet!

Ξεχάστε το Παρίσι και τη Βαρκελώνη. To Lonely Planet μόλις δημοσίευσε τις 5 πόλεις που πρέπει να επισκεφτείτε το 2019.

Για να βγει αυτή η λίστα ρωτήθηκαν συντάκτες, ερευνητές, ντόπιοι, influencers και αρκετοί κριτές οι οποίοι κλίθηκαν να επιλέξουν τις 5 top πόλεις και χώρες που πρέπει να επισκεφτούμε τη νέα χρονιά.

Δείτε ποιες είναι αυτές.

Κοπενχάγη, Δανία Η πρωτεύουσα της Δανίας είναι εκπληκτική. Σε αυτήν θα ζήσετε την ηρεμία της Σκανδιναβίας και θα δοκιμάσετε τα πιο νόστιμα μενού. Το street food της πόλης είναι μοναδικό και οι μετακινήσεις στην πόλη είναι τόσο εύκολες που μπορείτε να βρεθείτε από τη μια γωνιά στην άλλη μέσα σε χρόνο dt.

Κοπενχάγη, Δανία

Shenzhen, Κίνα Η Shenzhen είναι η πιο καινοτόμα πόλη της Κίνας. Σε αυτήν την πόλη θα διασκεδάσετε πολύ και θα ζήσετε μια πολύ οικονομική νυχτερινή ζωή. Πέρα από αυτό θα λατρέψετε την αρχιτεκτονική της πόλης η οποία έχει αρχίσει να γίνεται όσο δημοφιλές είναι και το Hong Kong.

Shenzhen, Κίνα

Novi Sad, Σερβία Κομψή και ταυτόχρονα απλή είναι η πόλη Novi Sad της Σερβίας. Αν αγαπάτε τις τέχνες τότε σρ αυτήν την πόλη θα απολαύσετε καλή μουσική, ταινίες και θέατρο. Μάλιστα η Novi Sad θα είναι η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα του Πολιτισμού για το 2021.

Novi Sad, Σερβία

Miami, ΗΠΑ Ατελείωτες παραλίες και λαμπερή νυχτερινή ζωή. Τι άλλο μπορεί να θέλει ένας ταξιδιώτης; Στο Miami θα φάτε πολύ καλό φαγητό και θα κάνετε μπάνιο στην πάντα ηλιόλουστη πόλη.

Miami, ΗΠΑ

Kathmandu, Νεπάλ Μπορεί μετά τον σεισμό του 2015 το Kathmandu να ήταν μια πόλη που θρηνούσε αλλά σήμερα έχει πάρει και πάλι τα πάνω της. Πρόκειται για μια πολύ ζωντανή πόλη την οποία αξίζει να επισκεφτείτε, γράφει το spirosoulis.com.

Kathmandu, Νεπάλ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ