Κούκλες η πριγκίπισσα Βικτώρια & η κόρη της Εστέλ στα ροζ - Γιόρτασαν τα γενέθλια του βασιλιά της Σουηδίας Κάρολου - Γουστάβου (φώτο)

Έκλεψαν την παράσταση

Η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας γιόρτασε στο παλάτι της Στοκχόλμης τα γενέθλια του βασιλιά Κάρολου Γουστάβου , που έκλεισε εχθές τα 72 του χρόνια. Ο βασιλιάς Κάρολος Γουστάβος, η σύζυγος του Σύλβια, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, εμφανίστηκαν στο μπαλκόνι του παλατιού για να παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις.

H 41χρονη κόρη του βασιλιά, πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας, και η κόρη της Εστέλ εντυπωσίασαν ντυμένες στα ροζ. Η Βικτώρια φόρεσε ένα πολύ κομψό ροζ μαντό και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε χαμηλή αλογοουρά.Η 7χρονη κ'ορη της Εστέλ "αντέγραψε" το στυλ της μητέρας της και εμφανίστηκε να χειροκροτά ενθουσιασμένη με ένα πολύ όμορφο ροζ παλτό.Τα ξανθά μαλλιά της τα είχε πιάσει σε κοτσίδες.

Η βασίλισσα Σίλβια ήταν κομψότατη  με μπεζ παλτό και ένα μεταξωτό μαντήλι, το οποίο συνδύασε με μαργαριταρένια σκουλαρίκια. Η βασίλισσα παρακολούθησε  τον σύζυγό της να συμμετέχει στην παρέλαση μαζί με τον γιο του, τον πρίγκηπα Κάρλ Φίλιπ, 39 ετών.


 

Ο βασιλιάς Κάρολος Γουστάβος με την στρατιωτική στολή του, εμφανίστηκε σε γλυκά στιγμιότυπα να δέχεται ευχές και λουλούδια από το συγκεντρωμένο πλήθος, αναφέρει η Daily Mail

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ