Το Ποτάμι έπιασε το Μάη: Ο Σταύρος & οι υποψήφιες ευρωβουλευτίνες του στην Ανθοκομική Κηφισιάς (φώτο)

 “Η φύση είναι σαν την αλήθεια. Θέλει κάποιον να την προστατεύει. Ποτάμι. Αλήθειες Μόνο!”.

Πελαργόνι, μαργαρίτα, τριαντάφυλλο, πυξάρι, δενδρολίβανο, δυόσμος, φασκόμηλο είναι μερικά από τα φυτά που επέλεξαν να αγοράσουν τα στελέχη του Ποταμιού, που το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς, μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη, επισκέφτηκαν την ανθοκομική έκθεση στην Κηφισιά.

Επέλεξαν, δηλαδή, φυτά που ελκύουν τις μέλισσες, σε μία προσπάθεια να ενισχύσουν την καμπάνια της bee and Bε "Μελισσοκόμοι Παντού", μίας οργάνωσης που καλεί τους πολίτες να φυτεύουν μελισσόκηπους στις πόλεις.

“Μαζευτείτε με την παρέα σας ή φυτέψτε μόνοι σας ένα μελισσοκηπάκι σε γλάστρες ή ζαρντινιέρες, στην βεράντα του διαμερίσματος ή στον κήπο της πολυκατοικίας” είναι το κάλεσμα της bee and Be.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και τα στελέχη του Ποταμιού, μοίρασαν ένα φυλλάδιο ειδικά για την ανθοκομική έκθεση με τίτλο: “Η φύση είναι σαν την αλήθεια. Θέλει κάποιον να την προστατεύει. Ποτάμι. Αλήθειες Μόνο!”.

Στη φωτογραφία ο επικεφαλής του Ποταμιού με τις υποψήφιες ευρωβουλευτές του Κινήματος. Η Μαρία Δαμανακη κρατάει ένα πελαργόνι, η Τάνια Παλαμίδη ένα πυξάρι, η Όλγα Αυγουστάτου μια τριανταφυλλιά και η Κυριακή-Θεοδώρα Φιλάνδρα μία μαργαρίτα.

Μαζί τους και ο Γιάννης Παντελεάκης, Πρόεδρος της ανθοκομικής έκθεσης και Δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς.

Στην εξόρμηση του Ποταμιού συμμετείχαν και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γεράσιμος Παπαδόπουλος και Παντελής Αβραμίδης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ