H εταιρεία που επέβαλε ως αργία τις Τετάρτες απογείωσε τα έσοδα της - Τι λέει η μάνατζερ;

Έσοδα και κέρδη απογειώθηκαν μετά την εφαρμογή του μέτρου! 

Σε μια απρόβλεπτη και όπως φάνηκε πολύ αποτελεσματική κίνηση προέβη μια εταιρεία η οποία αποφάσισε να καθιερώσει τις Τετάρτες ως αργία! 

Η εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ, Versa, έχει απαγορεύσει... την εργασία τις Τετάρτες, προσφέροντας στους εργαζομένους τετραήμερη εργασία, αλλά πενθήμερες απολαβές.

Όπως λέει και η μάνατζερ της Versa, Τίφανι Σράουεν στην αρχή υπήρχε μεγάλη ανησυχία για την κίνηση αυτή αλλά τελικά το αποτέλεσμα τους επιβράβευσε. 

Την πρωτοβουλία της αυστραλιανής εταιρείας και το πώς αυτή λειτουργεί παρουσιάζει σε αναλυτικό ρεπορτάζ του το BBC. Όπως εξηγεί το βρετανικό δίκτυο, οι υπάλληλοι εργάζονται κανονικό ωράριο όλες τις υπόλοιπες ημέρες και για τις Τετάρτες δεν προγραμματίζονται ποτέ συναντήσεις, συσκέψεις ή άλλες υποχρεώσεις. Αν ωστόσο κάποιος πελάτης χρειαστεί κάτι επείγον, θα σηκώσουν το τηλέφωνο. 

 «Όλοι ήθελαν να πετύχει και έκαναν ό,τι μπορούσαν για αυτό, γιατί είναι ωραίο να έχουμε ευελιξία» εξηγεί στο BBC, προσθέτοντας: «Ακριβώς επειδή θέλω να αφήνω ελεύθερη την Τετάρτη, προετοιμάζω καλύτερα ολόκληρη την εβδομάδα, προκειμένου να το πετύχω», τονίζει η ίδια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ