Eirinika - Εκλογές: Ρένα Δούρου: Ο Πατούλης θα έσπρωχνε τους πυροσβέστες για να βγει στη... «σωστή» πόζα!

To eirinika.gr, πιστό στο ραντεβού του με τις εξελίξεις και την ενημέρωση, κινείται σε εκλογικούς ρυθμούς.

Με αφορμή λοιπόν τις διπλές κάλπες που στήνονται την Κυριακή 26 Μαΐου, για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές (δεύτερος γύρος στις 2 Ιουνίου), επιλέξαμε να «ανακρίνουμε» πολλούς από τους υποψηφίους ευρωβουλευτές, δημάρχους, περιφερειάρχες αλλά και συμβούλους που διεκδικούν την ψήφο της ελληνικής κοινωνίας. 

Με αμεροληψία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα θα σας βοηθήσουμε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα για την κρίσιμη ώρα της «σταύρωσης», ρωτώντας κάθε υποψήφιο για θέματα που αφορούν το ελληνικό και ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, τη δημοσιονομική κρίση που ακόμα βιώνουμε στο πετσί μας, τους λόγους για τους οποίους ζητά την ψήφο μας αλλά και μικρές εύλογες απορίες που προκύπτουν για τον ίδιο, τα πεπραγμένα και το όραμά του. 

Σήμερα, φιλοξενούμε στη στήλη μας την περιφερειάρχη Αττικής, κα Ρένα Δούρου, η οποία διεκδικεί την επανεκλογή της στην Περιφέρεια μέσα από τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ

Συνέντευξη στον Χάρη Αποστολόπουλο.

Κύρια σημεία

  • Είναι εξοργιστικό να αναζητούμε κάθε φορά μια «Ιφιγένεια», προκειμένου να θυσιαστεί, να ξεχαστεί η τραγωδία, και να δίνουμε ραντεβού με την επόμενη εθνική καταστροφή.
  • Οι δυο εθνικές τραγωδίες επιβεβαίωσαν ότι, αν δεν παραμερίσουμε τη φυσική μας προδιάθεση να κάνουμε πολιτική εντυπώσεων ακόμη και αθροίζοντας νεκρούς, και αν δεν ενσωματώσουμε τη διεθνή εμπειρία και πετυχημένες πρακτικές, θα παραμείνουμε εκτεθειμένοι στο ραντεβού με την επόμενη καταστροφή. 
  • Σήμερα είναι σε εξέλιξη ή έχουν ολοκληρωθεί 168 αντιπλημμυρικά έργα, μισού δισεκατομμυρίου, στο πλαίσιο ενός συνολικού σχεδιασμού θωράκισης της Αττικής.
  •  Για τη διοίκηση της Δύναμης Ζωής, για εμένα, οι πολίτες της Αττικής δεν είναι απλά ‘κεφάλαιο’ ή ‘δυναμικό’, είναι ο κρίσιμος παράγοντας που μας στήριξε και μας στηρίζει στα δύσκολα.
  • Ο ίδιος ο συνδυασμός μας, αποτελεί σύνθεση δημιουργικών, ενεργών πολιτών, από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, με το ίδιο ωστόσο πάθος για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. 
  • Ακούμε για παράδειγμα τον Δήμαρχο Αμαρουσίου να θεωρεί ότι, ο Περιφερειάρχης θα πρέπει να κρατάει τη μάνικα, σε μια πυρόσβεση. Ίσως, και να… σπρώχνει τους πυροσβέστες για να βγει στη "σωστή" πόζα,
  • Οι πολίτες θα τους αναγκάσουν με την ψήφο τους να μιλήσουν για τα προβλήματα της κοινωνίας και τις άμεσες προτεραιότητες της Περιφέρειας Αττικής. Αντί να εξαντλούνται σε χαριτωμένες αναρτήσεις lifestyle στα social media.

Χάρης Αποστολόπουλος: Ποιοι είναι οι 5 κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους πιστεύετε πως πρέπει να σας ξαναψηφίσει κάποιος; 

Ρένα Δούρου: Δεν ανήκω σε εκείνους που περιχαρακώνουν το έργο τους, και αντίστοιχα την κρίση της κοινωνίας, σε αριθμητικά ή άλλα πλαίσια. Η λογική των "καταλόγων" είναι επιφανειακή.

Εκείνο που ζητώ από τους πολίτες της Περιφέρειας Αττικής είναι να κρίνουν και να συγκρίνουν. Η Δύναμη Ζωής και προσωπικά η ίδια, δώσαμε μια μεγάλη μάχη συνέπειας, για να τηρήσουμε το συμβόλαιο αξιοπρέπειας που υπογράψαμε με τους πολίτες το 2014. Να τηρήσουμε τη δέσμευσή μας για αλλαγή υποδείγματος στην άσκηση της διοίκησης.

Δεν αλλάζουν φυσικά όλα από τη μια στιγμή στην άλλη. Ακόμη και οι πιο φανατικοί επικριτές μας ωστόσο, επιλέγουν τη σιωπή, βλέποντας ότι επί δικών μας ημερών, έκλεισαν στην Περιφέρεια Αττικής οι πόρτες και τα παράθυρα για συμφέροντα που επί σειρά ετών είχαν μάθει να… στρογγυλοκάθονται στους προθαλάμους και τα ιδιαίτερα γραφεία, μέχρι να πετύχουν αυτό που ήθελαν.

Αντιθέτως, εμείς ανοίξαμε τις πόρτες και τα παράθυρα για τους πολίτες. Με διαρκή, καθημερινή λογοδοσία. Εξηγώντας τη διαδικασία αλλά και τις πολιτικές επιλογές μας.

Αυτή ήταν για μένα η σημαντικότερη κατάκτηση της θητείας μας. Μαζί με ένα πλούσιο και πολυεπίπεδο έργο, κοινωνίας πρόνοιας και συνοχής, αναπτυξιακών υποδομών και οικονομικής καινοτομίας.

Χ.Α.: Ποια είναι τα 5 πρώτα πράγματα τα οποία θα θέλατε να αλλάξετε εφόσον επανεκλεγείτε;

Ρ.Δ.: Εφόσον οι πολίτες της Αττικής μας τιμήσουν, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους προς την πρόταση ευθύνης της Δύναμης Ζωής, θα συνεχίσουμε, με ακόμη ταχύτερους ρυθμούς, το έργο και τις πρωτοβουλίες που αλλάζουν τη ζωή της κοινωνίας και την καθημερινότητα των πολιτών.

Έργα υποδομής όπως η ανάπλαση του Φαληρικού και η Αττική Ριβιέρα, η εδραίωση των κοινωνικών δομών που στηρίζουν τους αδύναμους, οι προωθητικές πρωτοβουλίες για τη μεσαία τάξη, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα σε όλες τις μορφές της με έμφαση στην καινοτομία, το δίκτυο συνεργασίας με διεθνείς οργανισμούς, ώστε η Περιφέρεια Αττικής να είναι παρούσα, με διακριτό λόγο και παρέμβαση, εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις για το μέλλον μας, είτε πρόκειται για την προστασία του περιβάλλοντος είτε για το μεταναστευτικό. 

Χ.Α.: Σε συνέντευξή σας το 2015 στο eirinika.gr μου είχατε πει πως «Ο κ. Σγουρός άφησε ανεκτέλεστο το 77% των έργων που προϋπολόγισε και έτσι εμφάνισε και πλεόνασμα». Εσείς κάνοντας έναν απολογισμό της 4ετιας σας, τι ποσοστό αφήσατε ανεκπλήρωτο από τις δεσμεύσεις σας; Θα μας κάνετε έναν μίνι απολογισμό των πεπραγμένων σας; 

Ρ.Δ.: Στην Αττική βρήκαμε αυτό που ονομάσαμε "πλεόνασμα απραξίας", δηλαδή χρήματα που δεν είχαν επενδυθεί για τις ανάγκες των πολιτών. Εμείς κινηθήκαμε στον αντίποδα. Επιλέξαμε τη δράση και την προσφορά της προς τους πολίτες. Ξεκινήσαμε έτσι έναν αγώνα δρόμου για να γίνουν πράγματα που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και δεκαετίες. Σήμερα η Αττική είναι τεράστιο εργοτάξιο με 360 ανοικτά εργοτάξια σε όλους τους Δήμους της. Είτε πρόκειται για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου και την Αττική Ριβιέρα είτε για τον υποθαλάσσιο αγωγό υδροδότησης της Αίγινας. Μιλάμε για κρίσιμα έργα υποδομής που οι πολίτες τα περίμεναν επί δεκαετίες. Σήμερα είναι σε εξέλιξη ή έχουν ολοκληρωθεί 168 αντιπλημμυρικά έργα, μισού δισεκατομμυρίου, στο πλαίσιο ενός συνολικού σχεδιασμού θωράκισης της Αττικής.

Δημιουργήσαμε παράλληλα ένα πυκνό δίχτυ κοινωνικής πολιτικής για τη στήριξη των κοινωνικά αδύναμων συμπολιτών μας σε μια περίοδο ανθρωπιστικής κρίσης, με 82 Κοινωνικά Παντοπωλεία και Συσσίτια, 56 Κέντρα Κοινότητας, 48 Κοινωνικά Φαρμακεία, με 24 Κέντρα διημέρευσης - ημερήσιας φροντίδας για ΑμεΑ, 9 Δομές Αστέγων, 8 Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων. Πλέον 22.000 παιδιά πηγαίνουν εγκαίρως, χάρη στην Περιφέρεια, στα σχολεία τους. Στηρίζουμε εμπράκτως τη δημόσια υγεία με 40 εκατομμύρια σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής για αγορά σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού. Με 23 εκατομμύρια στηρίζουμε τη λειτουργία των Τοπικών Μονάδων Υγείας στην Αττική. Δημιουργήσαμε μια νέα σχέση Πολιτισμού και Αυτοδιοίκησης, με έναν νέο χάρτη πολιτισμού στην Αττική.

Στηρίζουμε όλο το φάσμα του σύγχρονου πολιτισμού, από την Ελευσίνα ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης ως νέα μουσεία εθνικής εμβέλειας όπως του Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού στην Πλάκα, του Μικρασιατικού Ελληνισμού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας αλλά και της Εθνικής Πινακοθήκης, θέατρα της αρχαιότητας (Θορικός στο Λαύριο) και νεότερα όπως ο Λυκαβηττός. Για πρώτη φορά η τουριστική προβολή της Αττικής γίνεται με τεκμηριωμένο και επιστημονικό τρόπο και αφορά όλους τους Δήμους της. 

Μιλάμε για πολλές πρωτιές που δεν αφορούν μια Διοίκηση ή μία Περιφερειάρχη αλλά τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

 

Χ.Α.: Τι πρέπει να αλλάξει για να μην έχουμε ξανά τραγωδίες όπως στη Μάνδρα και το Μάτι; Τι απαντάτε στον καταιγισμό επικρίσεων που δεχτήκατε για τον χειρισμό των πολύνεκρων συμβάντων; 

Ρ.Δ.: Το δέος μπροστά στο πένθος της απώλειας όσων έχασαν δικούς τους ανθρώπους στις εθνικές τραγωδίες, υπήρξε οδηγός για τον δημόσιο λόγο μου. Οτιδήποτε διαφορετικό από την προσωπική ταπείνωση και τον σεβασμό προς τους ανθρώπους αυτούς, θα συνεπαγόταν βαθιά και ακραία ηθική προσβολή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτή τη φορά, ακόμα πιο δυνατά! Γιατί οι πολίτες βιώνουν την βελτίωση της καθημερινότητάς τους χάρη στην Περιφέρεια Αττικής. Στα μεγάλα έργα, τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, την Υγεία, τον πολιτισμό, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, όπου υπάρχει ανάγκη ή ευκαιρία να δώσουμε πνοή. #ΣυνεχίΖουμε #ΑποφασίΖουμε #ΚερδίΖουμε #ΔύναμηΖωής

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ρένα Δούρου (@rena.dourou) στις

Αυτό δηλαδή που έκαναν κόμματα και πολιτικοί αρχηγοί της Αντιπολίτευσης, λίγοι ευτυχώς αυτοδιοικητικοί, με καριέρα στο lifestyle και μηδενική παραγωγή έργου στις πολυετείς θητείες τους, και ορισμένοι, αυτο-χαρακτηριζόμενοι ως δημοσιογράφοι, που θυμίζουν περισσότερο φανατικούς χειροκροτητές πολιτικών τυμβωρύχων.

Είναι εξοργιστικό να αναζητούμε κάθε φορά μια «Ιφιγένεια», προκειμένου να θυσιαστεί, να ξεχαστεί η τραγωδία, και να δίνουμε ραντεβού με την επόμενη εθνική καταστροφή.

Χάρη στην παρέμβαση του ίδιου του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, έχει δρομολογηθεί η αλλαγή στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας. Ώστε να μην αναζητούμε εκ των υστέρων ευθύνες, αλλά να υπάρχει συγκεκριμένη ραχοκοκαλιά στην επιχειρησιακή δομή και παρέμβαση, όπως μας δείχνει η διεθνής εμπειρία.

Εδώ, ακούμε για παράδειγμα τον Δήμαρχο Αμαρουσίου να θεωρεί ότι, ο Περιφερειάρχης θα πρέπει να κρατάει τη μάνικα, σε μια πυρόσβεση. Ίσως, και να… σπρώχνει τους πυροσβέστες για να βγει στη "σωστή" πόζα, όπως είδαμε να κάνει ο ίδιος με τα Ελληνόπουλα στον Λευκό Οίκο, κατά την πρόσφατη εκδήλωση της ομογένειας για την 25η Μαρτίου.

Χ.Α.: Τι κάνατε από τότε ως τώρα για τη Μάνδρα και το Μάτι μετά τις τραγωδίες; Πώς, αν επανεκλεγείτε, θα «θωρακίσετε» τις «ευάλωτες» περιοχές;

Ρ.Δ.: Αθόρυβα και με αξιοπρέπεια, προχωρήσαμε τα έργα που ήδη είχαν δρομολογηθεί, τόσο για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής, όσο και για την ενίσχυση των Σωμάτων Ασφαλείας, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας για την αγορά σύγχρονου εξοπλισμού καθώς και εθελοντικών ομάδων πυρόσβεσης. 

Στη Μάνδρα για παράδειγμα ολοκληρώνονται σήμερα έργα που είχαν σχεδιαστεί ήδη από τα τέλη του 2014. Έργα όπως το αντιπλημμυρικό της διευθέτησης του ρέματος της Αγίας Αικατερίνης και του χειμάρρου Σούρες και η νέα χάραξη του νέου δρόμου Αθηνών - Θηβών, γιατί ήταν η παλιά Εθνική οδός βρισκόταν, από την εποχή της... χούντας μέσα στο ρέμα. Μιλάμε τώρα για έναν νέο, ασφαλή και χωρίς διόδια δρόμο. Παράλληλα στηρίζουμε την τοπική επιχειρηματικότητα, στις πληγείσες από τις εθνικές τραγωδίες, περιοχές, με δέκα εκατομμύρια, σε συνεργασία με τον Ενδιάμεσο Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας.

Εμείς είχαμε αναδείξει εγκαίρως και με θεσμική αγωνία, το μείζον ζήτημα της κλιματικής αλλαγής. Τότε, πολιτικοί της αντιπολίτευσης, αλλά και ανθυποψήφιοί μου με πολυετή αυτοδιοικητική διαδρομή, περίπου μας χλεύαζαν.

Οι δυο εθνικές τραγωδίες επιβεβαίωσαν ότι, αν δεν παραμερίσουμε τη φυσική μας προδιάθεση να κάνουμε πολιτική εντυπώσεων ακόμη και αθροίζοντας νεκρούς, και αν δεν ενσωματώσουμε τη διεθνή εμπειρία και πετυχημένες πρακτικές, θα παραμείνουμε εκτεθειμένοι στο ραντεβού με την επόμενη καταστροφή. 

Χ.Α.: Ποιο θεωρείτε πως είναι εν έτει 2019 το μεγαλύτερο πρόβλημα της Αττικής αλλά και ποιο το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της; Πώς διορθώνεται το μεν και πώς αναδεικνύεται το δε; 

Ρ.Δ.: Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Αττικής δεν αφορά μόνο την Αττική. Σχετίζεται με την ανάγκη ουσιαστικοποίησης του μητροπολιτικού της χαρακτήρα, που ναι μεν προβλέπεται συνταγματικά, παραμένει όμως δυστυχώς και μετά από τον "Κλεισθένη Ι", κενό γράμμα. Αυτή η μεταρρύθμιση είναι άκρως απαραίτητη για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της, για να πάψουν οι παράλληλες αρμοδιότητες και οι ασάφειες. Σε ό,τι αφορά το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Αττικής, πέρα από την οικουμενική και ανεκτίμητη πολιτιστική της παράδοση, πέρα από τις φυσικές της ομορφιές, εκείνο που την κάνει μοναδική είναι οι άνθρωποί της, οι πολίτες των 66 Δήμων της, αυτό που, κάπως τυπικά και... άψυχα, ονομάζεται ‘ανθρώπινο κεφάλαιο’.  Για τη διοίκηση της Δύναμης Ζωής, για εμένα, οι πολίτες της Αττικής δεν είναι απλά ‘κεφάλαιο’ ή ‘δυναμικό’, είναι ο κρίσιμος παράγοντας που μας στήριξε και μας στηρίζει στα δύσκολα. Απέναντι στις ανοίκειες επιθέσεις, απέναντι στα fake news και τα ψέματα. Χωρίς τους πολίτες δεν θα είχαμε αντέξει. Αυτοί είναι η Δύναμη Ζωής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Από τις πιο αγαπημενες μου στιγμές. Στην εκδήλωση του Κέντρου Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες» και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών. Δεν ανακαλύψαμε το ΚΕΕΠΕΑ προεκλογικά. Στεκόμαστε δίπλα του από την πρώτη μέρα, όπως και σε κάθε προσπάθεια για την ισότιμη πρόσβαση όλων των συμπολιτών μας, χωρίς διακρίσεις, στα αγαθά του αθλητισμού, του πολιτισμού, της εργασίας. Η στήριξη αυτή δεν μπορεί να είναι πολυτέλεια για μια κοινωνία, όπως την ονειρευόμαστε εμείς και για την οποία παλεύουμε, αλλά η έμπρακτη απόδειξη της αλληλεγγύης και της συνεκτικότητάς της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ρένα Δούρου (@rena.dourou) στις

Χ.Α.: Οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν τον κο Πατούλη να έχει το προβάδισμα. Ποια στρατηγική θα ακολουθήσετε για να περάσετε μπροστά; 

Ρ.Δ.: Ξέρετε, είμαστε μαθημένοι να μην μας συμπαθούν οι δημοσκοπήσεις, για να το πω ευγενικά. Το ζήσαμε πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, τις εθνικές εκλογές και το δημοψήφισμα του 2015, αλλά και καθόλη τη διάρκεια αυτής της θητείας.

Εμείς δουλεύουμε με γνώμονα την ουσία, δηλαδή το συμφέρον των πολιτών της Περιφέρειας Αττικής. Στην κρίση τους θέτουμε τα πεπραγμένα της θητείας μας, που είχαν αποσιωπηθεί σκανδαλωδώς από τα ΜΜΕ, καθώς και ένα πλήρες στρατηγικό σχέδιο δράσης για τα επόμενα χρόνια, για να μην πάνε οι κόποι μας χαμένοι. Να μην πετάξουμε όσα σημαντικά έγιναν αυτά τα χρόνια. Να μην επιστρέψουμε σε ένα χθες το οποίο απέτυχε, αλλά δείχνει βουλιμική εξάρτηση με τα αξιώματα και τις θέσεις ευθύνης. Ένα χθες που δοκιμάστηκε πολλάκις και απέτυχε, καταστρέφοντας τον τόπο.

Χ.Α.: Με ποιο σχήμα θα μπορούσατε να συνεργαστείτε στον β' γύρο αν χρειαστεί;

Ρ.Δ.: Η Δύναμη Ζωής έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι γνωρίζει να συνεργάζεται. Ο ίδιος ο συνδυασμός μας, αποτελεί σύνθεση δημιουργικών, ενεργών πολιτών, από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, με το ίδιο ωστόσο πάθος για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. 

Τη σύνθεση, τη συνεννόηση, τη συνεργασία και τη συναίνεση, εμείς τις κάναμε πράξη καθόλη τη διάρκεια της θητείας μας. Είμαστε λοιπόν ανοιχτοί στον διάλογο, αλλά επί προγραμματικών θέσεων. Επί συγκεκριμένων προτάσεων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πήγαμε εχθές στην Θεοτόκο, ένα ίδρυμα όαση για τα παιδιά με νοητική υστέρηση το οποίο στηρίζουμε με χρηματοδότηση και συνέπεια. Ανέβασα λοιπόν την ενημέρωση στη σελίδα μου στο Facebook και μια μαμά μου έγραψε από κάτω το εξής: «Θα προσθέσω την προσωπική μου εμπειρία ως μητέρα ατόμου με βλάβη - προεκλογικά είχα συναντηθεί με τη κ. Δούρου εν μέσω συγκεντρώσεων τότε στο Σύνταγμα και της φώναξα κυριολεκτικά - τα παιδιά μας και τα μάτια σας!!! η απάντησή της ήταν έχω τους φακέλους των σχολείων στο γραφείο μου!! έκτοτε και για τα τλευταία 4 χρόνια το σχολείο της κόρης μου (δεν είναι το Θεοτόκος - άλλο εκπαιδευτικό εργαστήριο) έλαβε επανειλημμένα στήριξη απο την Περιφέρεια - το 2015 ήταν με απλήρωτους εκπαιδευτές και στα πρόθυρα του γκρεμού - 4 χρόνια μετά, σήμερα έχει κλείσει όλες τις οικονομικές του εκκρεμότητες και ευημερεί. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΥΓΕ!!!» Γι αυτό αξίζει όλη η προσπάθεια του κόσμου. Γι αυτά τα παιδιά, γι αυτές τις μαμάδες με όλη μας την καρδιά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ρένα Δούρου (@rena.dourou) στις

Και παρά το γεγονός ότι με συνέπεια καλώ τους ανθυποψηφίους μου να συζητήσουμε προγραμματικές θέσεις, ακούω μονάχα άναρθρες κραυγές γενικόλογης καταγγελίας, που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

Είμαι ωστόσο αισιόδοξος άνθρωπος. Και πιστεύω ότι, στο τέλος, οι πολίτες θα τους αναγκάσουν με την ψήφο τους να μιλήσουν για τα προβλήματα της κοινωνίας και τις άμεσες προτεραιότητες της Περιφέρειας Αττικής. Αντί να εξαντλούνται σε χαριτωμένες αναρτήσεις lifestyle στα social media.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ