Ζωή σαν παραμύθι: H πρώην σύζυγος του Μαρινόπουλου, Ιωάννα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Leonardo Ferragamo, του διάσημου Ιταλικού Οίκου

Γάμος αλά Ιταλικά! 

Η Ιωάννα Μαρινόπουλου, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Πάνο Μαρινόπουλο, ετοιμάζεται να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος και του Διονύση Θανάσουλα, η γοητευτική ξανθιά Ελληνίδα σχεδιάστρια πρόκειται να παντρευτεί… τον bon vivant γιο του ιδρυτή ενός από τους πλέον διάσημους οίκους μόδας Salvatore Ferragamo, τον Leonardo.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, ο γάμος τους θα γίνει πιθανότατα μέχρι το τέλος του φετινού καλοκαιριού ή το αργότερο στις αρχές του φθινοπώρου στην Ιταλία.

Το πιθανότερο είναι να γίνει στην Φλωρεντία ή σε κάποιο ειδυλλιακό θέρετρο στην Τοσκάνη με καλεσμένους συγγενείς και φίλους του ζευγαριού απ’ όλο τον κόσμο, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη λεπτομέρειες για την τελετή και τα πάρτι πριν και μετά απ’ αυτή.

Να σημειώσουμε πως θα είναι και για τους δυο ο δεύτερος γάμος, αυτός που θα επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο την τρυφερή σχέση τους μετά από τρία χρόνια.

O Leonardo Ferragamo, ο γιος του Salvatore, μέλος του Δ.Σ που διοικεί τον διάσημο ιταλικό οίκο είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά. Πρόκειται για έναν ισχυρό επιχειρηματία που διαθέτει ένα πορτοφόλιο εταιρειών.

Η γνωριμία του με την Ελληνίδα σχεδιάστρια και interior designer πριν από τρία χρόνια έμελλε να αποδειχθεί καταλυτική, αφού μέσα απ’ αυτήν γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας.

Η Ιωάννα στην αρχή του ειδυλλίου της με τον Ιταλό επιχειρηματία πριν από περίπου τρία χρόνια δεν επιθυμούσε καμία δημοσιότητα, πρωτίστως επειδή είχε ακούσει πολλά όταν κατέρρευσε ο οικογενειακός όμιλος του πρώην συζύγου της. Η γνωριμία τους πέρασε πολύ γρήγορα το στάδιο της φιλίας όταν ο Leonardo Ferragamo της έδειξε ότι την ήθελε ως σύντροφο στη ζωή του…

Ακόμη και σήμερα πάντως που η σχέση τους έχει γίνει ευρύτερα γνωστή, κυκλοφορεί μόνο μια κοινή τους φωτογραφία, δείγμα κι αυτό της διακριτικότητας με την οποία αντιμετωπίζουν τον κοινό τους βίο, η σχεδιάστρια και ο επιχειρηματίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ