Νέα τραγωδία με όπλα στις ΗΠΑ: Mαθητές άνοιξαν πυρ μέσα σε σχολείο - Ένας νεκρός επτά τραυματίες

Στην περιοχή του Ντένβερ της Πολιτείας Κολοράντο.

Δύο οπλισμένοι μαθητές εισέβαλαν σε λύκειο επιστημονικής κατεύθυνσης στην περιοχή του Ντένβερ της Πολιτείας Κολοράντο και άνοιξαν πυρ χθες Τρίτη, σκοτώνοντας έναν και τραυματίζοντας άλλους επτά συμμαθητές τους πριν συλληφθούν, γνωστοποίησαν αξιωματούχοι των αμερικανικών υπηρεσιών επιβολής του νόμου. 

Αρκετοί από τους τραυματίες μαθητές του λυκείου στο Χάιλαντς Ραντς, προάστιο του Ντένβερ, ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις στα νοσοκομεία όπου διακομίστηκαν, ανέφερε ο Τόνι Σπέρλοκ, ο σερίφης της Κομητείας Ντάγκλας της Πολιτείας Κολοράντο.

Ένα από τα θύματα, ένας 18χρονος μαθητής, υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του, διευκρίνισε αργότερα ο Σπέρλοκ σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ. 

 «Δύο πρόσωπα μπήκαν στο λύκειο STEM (σ.σ. Science, Technology, Engineering and Math School), έφθασαν βαθιά μέσα στο σχολείο, και επιτέθηκαν σε μαθητές σε δύο τοποθεσίες», διευκρίνισε ο σερίφης.

Οι ύποπτοι, τα στοιχεία των οποίων δεν δημοσιοποιήθηκαν, είναι μαθητές του λυκείου, ο ένας 18 ετών και ο δεύτερος ανήλικος, πρόσθεσε ο Σπέρλοκ.  Στο συγκεκριμένο δωδεκατάξιο σχολικό ίδρυμα φοιτούν 1.800 μαθητές, ενώ στον χώρο φιλοξενούνται επίσης νηπιαγωγεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ