Σχέδιο φίδι στα ρούχα, η τελευταία λέξη της μόδας… Πώς να το φορέσεις σωστά & να εντυπωσιάσεις

Τα animal print αποτελούν πάντα ένα μέρος της γυναικείας γκαρνταρόμπας, όμως αυτή τη σεζόν την κορυφαία θέση στις τάσεις, αλλά και τις προτιμήσεις μας κατέχουν τα ρούχα με σχέδιο φίδι.

Μια βόλτα στα καταστήματα αρκεί για να καταλάβεις πως το συγκεκριμένο μοτίβο θα φορεθεί μετά μανίας, τόσο σε μπλούζες, φορέματα και παντελόνια, όσο και σε αξεσουάρ ή παπούτσια.

Δείτε πως μπορείτε να το φορέσετε και πάρτε ιδέες για εντυπωσιακά ντυσίματα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Tips για τέλειους συνδυασμούς με σχέδιο φίδι στα ρούχα

  • Συνήθως τα ρούχα με τύπωμα φίδι έχουν ουδέτερες αποχρώσεις. Επομένως μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με όλα σχεδόν τα χρώματα.
  • Αποφύγετε τις υπερβολές συνδυάζοντας φίδι με φίδι ή διαφορετικά animal prints μεταξύ τους. Υπάρχει πιθανότητα να πέσετε στην παγίδα του λάθους συνδυασμού που θα καταστρέψει την τελική εικόνα σας.
  • Φορέστε το snake print σε σημεία του σώματος σας που θέλετε να τονίσετε. Λόγω του ιδιαίτερου σχεδίου του τείνει να τραβάει τα βλέμματα.
  • Αν σας τρομάζει η επιλογή ενός ρούχου με εφέ φίδι, φορέστε το στα παπούτσια ή τα αξεσουάρ σας.
  • Οι μπότες και οι γόβες από συνθετικό δέρμα φιδιού είναι πολύ δημοφιλείς επιλογές.
  • Τολμήστε να φορέσετε διαφορετικές αποχρώσεις φιδιού. Εκτός από τις κλασσικές γήινες, στα καταστήματα θα βρείτε και χρωματιστά φιδίσια κομμάτια.

Street style και casual ντύσιμο με σχέδιο φίδι σε μπλούζα, παντελόνι ή φόρεμα

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (1)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (2)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (3)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (4)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (5)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (6)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (7)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (8)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (9)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (10)

Όπως το λεοπάρ, έτσι και το φίδι είναι ένα μοτίβο που μπορεί να φορεθεί και σε casual ντυσίματα. Από το απλό τύπου cigarette παντελόνι ή την καμπάνα, μέχρι το μεσάτο ή oversized σακάκι οι επιλογές για το καθημερινό σας χαλαρό σύνολο με το συγκεκριμένο animal print είναι πολλές.

Η πιο απλή πρόταση για να φορέσετε το φιδίσιο εφέ είναι το φόρεμα. Είτε πρόκειται για ένα κοντό ή για κάποιο μακρύ σχέδιο, το snakeskin print μπορεί να κάνει την εμφάνιση σας μαγευτική. Συνδυάστε το με μποτάκια ή αθλητικά παπούτσια και δημιουργήστε ένα όμορφο street style look για τη βόλτα ή τον καφέ σας.

Εξίσου όμορφη ιδέα όμως για να φορέσετε αυτό το σχέδιο στα ρούχα είναι και η φιδέ μπλούζα ή το κομψό πουκάμισο. Ταιριάζουν υπέροχα τόσο με φούστες ή σορτς, όσο και με παντελόνι.

Για πιο ροκ ντυσίματα μπορείτε να συνδυάσετε το φιδίσιο τοπ με δερμάτινο παντελόνι ή σορτσάκι και το αντίστοιχο biker μπουφάν. Αν ωστόσο έχετε στο μυαλό σας ένα πιο αθλητικό look, επιλέξτε ένα πουλοβεράκι με ένα snakeskin print παντελόνι και ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με sneakers.

Κομψό και στυλάτο ντύσιμο γραφείου με εφέ φιδιού

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (11)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (12)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (13)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (14)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (15)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (16)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (17)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (18)

Ποιος είπε πως το τύπωμα φίδι δεν είναι κατάλληλο για το ντύσιμο στο γραφείο; Αν συνδυαστεί σωστά μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικά chic σύνολα που αρμόζουν ακόμη και στο πιο αυστηρό εργασιακό περιβάλλον.

Άλλωστε, πέρα από τα ρούχα με σχέδιο φίδι, υπάρχουν και παπούτσια ή αξεσουάρ που μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως ένα σύνολο. Φορώντας για παράδειγμα ένα ζευγάρι γόβες από συνθετικό δέρμα φιδιού με μια μίντι φούστα και ένα πουκάμισο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό καθώς πρέπει ντύσιμο για τη δουλειά σας.

Επίσης ένα snakeskin print πουκάμισο ή κορμάκι σε γήινες απαλές αποχρώσεις μπορεί να φορεθεί κάλλιστα σε συνδυασμό με ένα μαύρο παντελόνι στο γραφείο. Από πάνω μπορείτε να προσθέσετε ένα μαύρο σακάκι.

Αν πάλι το dress code της εταιρείας σας δεν είναι πολύ αυστηρό, μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο casual chic ντύσιμο. Ταιριάξτε λοιπόν το σκούρο τζιν σας με ένα φιδίσιο τοπ και ολοκληρώστε το σύνολο σας με μια μακριά ζακέτα ή ένα σακάκι, φορώντας τις κομψές και κλασσικές μαύρες γόβες σας. Εναλλακτικά επιλέξτε ένα φιδέ cigarette παντελόνι και συνδυάστε το με μαύρη μπλούζα, σακάκι ή leather jacket και γόβες.

Μοντέρνο βραδινό ντύσιμο συνδυάζοντας ρούχα με σχέδιο φίδι

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (19)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (20)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (21)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (22)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (23)

Πως να φορέσεις το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ (24)

Επιλέγοντας ρούχα με φιδέ μοτίβο για τις βραδινές σας εμφανίσεις μπορείτε να σαγηνεύσετε τα πλήθη. Το ιδιαίτερο αυτό εφέ δέρματος ζώου που είναι must μοτίβο για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 είναι πολύ εντυπωσιακό από μόνο του.

Δοκιμάστε λοιπόν να βάλετε ένα όμορφο φιδέ φόρεμα ή μια μίνι εφαρμοστή snakeskin φούστα και κάντε μια μαγευτική βραδινή έξοδο. Όλοι θα σας κοιτούν και θα μιλούν για το ντύσιμο σας. Εξίσου ωραία ιδέα για ένα ποτό είναι όμως και το σορτς με εφέ φίδι σε συνδυασμό με ένα λευκό πουκάμισο ή ένα απλό τοπ. Αν μάλιστα ολοκληρώσετε το συγκεκριμένο ντύσιμο με ψηλοτάκουνες γόβες, θα το απογειώσετε.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις του Beaute την Κυριακή για βραδινά ντυσίματα με φιδίσια ρούχα. Υπάρχουν πολλές ακόμη επιλογές, αρκεί να βάλετε την φαντασία σας να δημιουργήσει και να συνδυάσετε ένα ξεχωριστό μοτίβο ζώου με μονόχρωμα ρούχα από τη ντουλάπα σας.

Bonus: 30 εντυπωσιακά ντυσίματα με ένα απλό φιδίσιο φόρεμα

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε 30 διαφορετικούς τρόπους για να φορέσετε ένα κοντό αέρινο φιδέ φόρεμα από το πρωί μέχρι το βράδυ, συνδυάζοντας το με κλασσικά κομμάτια από την γκαρνταρόμπα σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ