Ώρα για ανανέωση! 30 όμορφες προτάσεις για ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά

Από τις φυσικές καστανές ανταύγειες μέχρι τις extreme πράσινες, μωβ, ροζ και μπλε...

Οι προτάσεις του Beaute την Κυριακή για ανανέωση του χρώματος στα μαύρα μαλλιά θα σας δώσουν πολλές διαφορετικές ιδέες.

Κάποιες βαφές είναι πιο έντονες και ξεχωριστές, ενώ άλλες δημιουργούν απλώς ένα απαλό άγγιγμα του ήλιου που αντανακλάται στα μαλλιά.

Άλλωστε τα φλασάκια ή highlights αποτελούν έναν τρόπο για φρεσκάρισμα χωρίς να κάνετε ριζικές αλλαγές.

Ας δούμε λοιπόν μια συλλογή από 30 όμορφες προτάσεις για απαλές ή έντονες ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά.

Ασημί και άσπρες ανταύγειες σε μαύρη βάση

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (29)

Οι εκ διαμέτρου αντίθετες χρωματικά άσπρες και ασημί ανταύγειες με τη μαύρη βάση είναι μια κλασσική επιλογή για ένα μοντέρνο χρώμα μαλλιών. Για την δημιουργία τους βέβαια χρειάζεται να γίνει ντεκαπάζ.

Γκρι ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (7)

Οι σταχτί τόνοι που έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια μπορούν να συνδυαστούν εκπληκτικά με μια μαύρη βάση, δημιουργώντας μια όμορφη αντίθεση.

Πλατινέ ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (16)

Μια κλασσική και αγαπημένη πρόταση σε ανταύγειες για μελαχρινές είναι οι πλατινέ. Ταιριάζει απόλυτα σε γυναίκες με ανοιχτόχρωμα μάτια και λευκή επιδερμίδα. Αν μάλιστα προσθέσετε και μερικά ασημένια φλασάκια, τότε το εφέ θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Πλατινέ ανταύγειες τύπου balayage

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (5)

Μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές για ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά είναι οι σταχτί – μπεζ. Δημιουργούν μια τεράστια αντίθεση με το μαύρο χρώμα βάσης που χαρίζει όμορφη κίνηση στα μαλλιά.

Μαύρα μαλλιά με χρυσόξανθες ανταύγειες

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (11)

Προσθέτοντας πολλές ή λίγες χρυσές ανταύγειες στα μαύρα σας μαλλιά δημιουργείτε μια εντυπωσιακή και ανανεωμένη κουπ με σκούρες ρίζες. Αν λοιπόν σας αρέσουν οι μεγάλες αντιθέσεις των χρωμάτων, δοκιμάστε να κάνετε αυτή την glamorous βαφή μαλλιών.

Καστανές και ξανθές ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (12)

Δημιουργήστε ένα κομψό χρώμα στα μαύρα σας μαλλιά κάνοντας μερικές ξανθές και καστανές ανταύγειες. Μάλιστα η συγκεκριμένη βαφή συνίσταται για γυναικεία κοντά κουρέματα.

Πυρόξανθες ανταύγειες για μαυρομάλλες

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (21)

Δημιουργήστε ένα πολυδιάστατο εφέ στο μαύρο χρώμα των μαλλιών σας με μερικά πυρόξανθα φλασάκια. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός αποχρώσεων είναι ιδανικός για γυναίκες με σταρένιο πρόσωπο και μπορεί να τονίσει όμορφα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Ξεκινώντας με κόκκινες ανταύγειες στις ρίζες των μαλλιών γύρω από το πρόσωπο και δημιουργώντας ένα όμπρε ξάνοιγμα προς τις άκρες, το αποτέλεσμα θα σας ξαφνιάσει θετικά.

Απαλές καραμελέ ανταύγειες

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (27)

Δημιουργήστε ένα γλυκό εφέ λιωμένης καραμέλας στα μαλλιά σας, κάνοντας λεπτά φλασάκια σε caramel τόνους.

Χάλκινες ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (17)

Επιλέξτε τον ιδανικό τόνο χάλκινου από το χρωματολόγιο βαφών και δημιουργήστε την ένταση που θέλετε στα μαύρα μαλλιά σας. Μάλιστα προσθέτοντας και μερικές burgundy ανταύγειες στην κορυφή του κεφαλιού, μπορείτε να κάνετε ακόμη πιο εντυπωσιακό το εφέ. Τέλος, για περισσότερη ένταση ολοκληρώστε με μερικά χρυσά φλασάκια.

Μια ακόμη παραλλαγή για ανταύγειες σε χάλκινο χρώμα

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (10)

Το χάλκινο χρώμα ταιριάζει υπέροχα με το μαύρο και δημιουργεί έναν εκπληκτικό συνδυασμό. Μάλιστα η επιλογή αυτής της απόχρωσης στις ανταύγειες είναι εξαιρετική, διότι πρόκειται για ένα χρώμα που δεν χρειάζεται ανανέωση κάθε 6-8 εβδομάδες σε αντίθεση με κάποια άλλα.

Κανελλί ανταύγειες τύπου μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (3)

Μια ιδανική βαφή μαλλιών για θερμή επιδερμίδα και πράσινα ή καστανά μάτια είναι και οι χάλκινες ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά. Δίνουν φως και ανοίγουν το χρώμα με πολύ ωραίο τρόπο.

Φυσικές ανταύγειες για μαυρομάλλες

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (18)

Δεν χρειάζεται να γίνετε ξανθιά για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας, προσθέστε μερικές σταχτί καστανές ανταύγειες και απογειώστε τη μαύρη βάση σας.

Μαύρα μαλλιά με καστανές ανταύγειες

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (30)

Ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ και δημιουργεί ένα γλυκό αποτέλεσμα στα μαύρα μαλλιά είναι το καστανό. Κάντε λοιπόν μερικές διάσπαρτες καστανές ανταύγειες και φωτίστε τα μαλλιά σας με τον πιο απλό τρόπο.

Καστανές ανταύγειες σε μαύρη βάση μαλλιών

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (9)

Πρόκειται για ένα φυσικό αποτέλεσμα που θυμίζει το άγγιγμα του ήλιου στα μαλλιά, που ξανοίγει ελαφρώς το χρώμα τους. Αν λοιπόν ψάχνετε για μια πρόταση με φυσικές ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά, αυτή η βαφή είναι ιδανική.

Σοκολατί χάλκινο balayage σε μαύρα μαλλιά

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (23)

Συνδυάζοντας από το χρωματολόγιο μαλλιών μια χάλκινη απόχρωση σε ανταύγειες και ένα μαύρο χρώμα σαν βάση δημιουργείτε ένα εκπληκτικά γλυκό και πλούσιο εφέ λάμψης και φωτεινότητας. Αν μάλιστα τα χάλκινα φλασάκια ξεκινούν από τις ρίζες, το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο μοντέρνο και εκθαμβωτικό.

Φυσικές ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά με καστανό χρώμα

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (15)

Χρησιμοποιώντας ένα καστανό χρώμα μερικούς τόνους πιο ανοιχτό από την μαύρη βάση σας μπορείτε να πετύχετε ένα φυσικό και πολύ όμορφο βάψιμο μαλλιών, προσθέτοντας διάσταση, ζωντάνια και φως.

Λαμπερές καστανόξανθες ανταύγειες με μαύρη βάση

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (22)

Πρόκειται για μια ακόμη φυσική φωτεινότητα που θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί από τον ήλιο στα σκούρα μαύρα μαλλιά σας.

Ροζέ ανταύγειες για μαυρομάλλες

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (6)

Ένας ακόμη γλυκός τρόπος για να φωτίσετε τα μαύρα μαλλιά σας είναι και το ροζ χρώμα. Η αντίθεση που δημιουργείται με το μαύρο προσθέτει στο χρώμα των μαλλιών μια γλυκιά και ξεχωριστή όψη. Τολμήστε το και κάντε μια βαφή που θα μαγέψει.

Μελί ροζ μπαλαγιάζ σε σκούρα μαύρα μαλλιά

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (4)

Μια γλυκιά και πολύ εντυπωσιακή επιλογή βαφής που μοιάζει με το rose gold. Πρόκειται για τον συνδυασμό ροζ, ροδακινί και toffee brown ανταυγειών που θα απογειώσει την εμφάνιση σας, ξανοίγοντας γλυκά το σκούρο χρώμα βάσης σας.

Μαύρα μαλλιά με έντονες και χοντρές ροζ ανταύγειες

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (8)

Για τις γυναίκες που τολμούν τα έντονα και extreme χρώματα στα μαλλιά τους, τα ροζ φλασάκια σε μαύρη βάση είναι μια όμορφη, girly και παιχνιδιάρικη επιλογή. Προσθέτουν έναν χαρούμενο και φωτεινό τόνο που τραβάει τα βλέμματα.

Δείτε περισσότερες ιδέες για ροζ μαλλιά.

Ροζ μπαλαγιάζ σε μαλλιά μαύρου χρώματος

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (25)

Παιχνιδιάρικες, λεπτές και κομψές ροζ ανταύγειες μπορούν να απογειώσουν το χρώμα των μαλλιών σας και να συνδυαστούν τέλεια με τη μαύρη βάση σας.

Μαύρα μαλλιά με έντονες κόκκινες ανταύγειες στην κορυφή

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (14)

Δεν είναι ανάγκη να κάνετε ανταύγειες σε όλο το κεφάλι για να πετύχετε ένα εντυπωσιακό βάψιμο μαλλιών. Ακόμη και μερικές έντονες κόκκινες ανταύγειες στην κορυφή μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως την εμφάνιση σας.

Κόκκινες ανταύγειες για μαυρομάλλες

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (19)

Δημιουργήστε ένα σαγηνευτικό χρώμα μαλλιών με κόκκινες ανταύγειες σε σκούρα μαύρη βάση.

Αν βέβαια επιλέξετε αυτόν τον συνδυασμό χρωμάτων, θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως τα κόκκινα μαλλιά χρειάζονται συχνή ανανέωση για να παραμένουν έντονα και όμορφα.

Burgundy ανταύγειες σε μαύρη βάση

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (13)

Το έντονο και σκούρο burgundy χρώμα στα μαλλιά ταιριάζει απόλυτα με μια μαύρη βάση, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός βαφών είναι πολύ δημοφιλής και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται υπέροχα όπως κι αν είναι χτενισμένα.

Σοκολατί ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (2)

Προσθέστε μια πιο γλυκιά νότα χρώματος στα σκούρα μαύρα μαλλιά σας κάνοντας φλασάκια σε σοκολατί απόχρωση. Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό και δείχνει ακόμη ομορφότερο αν φροντίσετε να διατηρήσετε την λάμψη και την ζωντάνια των μαλλιών σας με τη σωστή περιποίηση, όπως για παράδειγμα μια ολονύκτια μάσκα μαλλιών με ελαιόλαδο.

Μωβ και κόκκινες ανταύγειες σε μαύρη βάση μαλλιών

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (28)

Τόσο οι κόκκινες, όσο και οι μωβ ανταύγειες ταιριάζουν πολύ με τα μαύρα μαλλιά, καθώς τους δίνουν μια όμορφη νότα ανανέωσης. Άλλωστε το μωβ προέρχεται από την ανάμειξη του κόκκινου με το μπλε.

Μαύρα μαλλιά με μωβ ανταύγειες

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (20)

Η έντονη και σκούρα απόχρωση της μωβ βαφής μπορεί να δώσει ένταση στα μαύρα μαλλιά σας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη και μοντέρνα πρόταση για ανταύγειες σε μελαχρινές που δεν θα τολμούσαν όλες οι γυναίκες να δοκιμάσουν. Αν όμως επιλέξετε να κάνετε αυτό το χρώμα μαλλιών, το αποτέλεσμα θα σας μαγέψει!

Neon μωβ ανταύγειες

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (24)

Για τις πιο extreme γυναίκες που τολμούν τα έντονα και ξεχωριστά χρώματα βαφών, το νεόν μωβ είναι μια όμορφη επιλογή για να δώσουν ένταση στα σκούρα μαύρα μαλλιά τους. Πρόκειται για δυο αποχρώσεις που δημιουργούν αντιθέσεις και ταιριάζουν απόλυτα.

Νέον πράσινες ανταύγειες για μαυρομάλλες

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (26)

Άλλο ένα ιδιαίτερο χρώμα που λίγες θα τολμούσαν να επιλέξουν είναι αυτό το έντονο και φωσφοριζέ πράσινο χρώμα. Αν λοιπόν το στυλ σας είναι πιο gothic ή λατρεύετε τις extreme αποχρώσεις μαλλιών μη διστάσετε να το δοκιμάστε.

Μαύρα μαλλιά με ανταύγειες σε navy blue και μπλε του κοβαλτίου

Ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά (1)

Αν σας αρέσουν τα ιδιαίτερα χρώματα ή απλά θέλετε να τολμήσετε να κάνετε πιο ξεχωριστές ανταύγειες στα μαύρα σας μαλλιά, τότε αυτή η ιδέα θα σας ενθουσιάσει. Πρόκειται για έναν όμορφο συνδυασμό που δίνει χρώμα και ένταση στο μαύρο με πολύ δημιουργικό τρόπο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ