Τσιτσιπάς-Ναδάλ τα highlights του θριάμβου (Βίντεο) – Οι δηλώσεις του: «Δεν μπορώ να περιγράψω πως νιώθω»

Δείτε το ποσό που κέρδισε ο Έλληνας τενίστας, έπειτα από την τεράστια νίκη του.

Συνολικά 608.700 ευρώ εξασφάλισε στον λογαριασμό του ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπειτα από τη νίκη του επί του Ράφαελ Ναδάλ και την πρόκρισή του στον τελικό.

Ο Έλληνας τενίστας μετά την μεγαλειώδη εμφάνισή του δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του δηλώνοντας: «Σημαίνει τα πάντα για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που δικαίωσα τον εαυτό μου σήμερα, έκανα έναν από τους καλύτερους αγώνες μου στη χρονιά. Είμαι χαρούμενος που μάχομαι, απολαμβάνω το τένις που παίζω όσο περισσότερο γίνεται και είναι ωραίο που μπορώ να παίζω αυτό το τένις. Η σημερινή νίκη είναι ένα απίστευτο συναίσθημα, δεν μπορώ να το περιγράψω περισσότερο».

«Η πειθαρχία και το να είμαι δυνατός πνευματικά όλες αυτές τις κρίσιμες στιγμές, νομίζω πως ήταν το κλειδί. Έπρεπε να εκμεταλλευτώ όλες αυτές τις ευκαιρίες, ο Ράφα είναι μαχητής και δεν σου δίνει εύκολους πόντους, οπότε πρέπει να παλέψεις και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε κάθε πόντο ξεχωριστά. Δεν ήταν εύκολο και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να ξεπεράσω όλες αυτές τις δυσκολίες», συμπλήρωσε.

Σήμερα θα αναμετρηθεί με το Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό (19:30 Cosmote Sport 6HD) και στην περίπτωση που ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου τα κέρδη του θα ανέβουν στα 1,2 εκατ. ευρώ.

Για τον τελικό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε: «Πρέπει να παίξω με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να είμαι προετοιμασμένος ψυχολογικά για έναν δύσκολο αγώνα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τένις του, οπότε δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να είμαι έτοιμος γι' αυτόν τον αγώνα, γιατί είμαι σίγουρος πως θέλει τον τίτλο τόσο πολύ όσο εγώ», σύμφωνα με το tennisnews.gr.

Δείτε το βίντεο της μεγάλης νίκης του κόντρα στο Ναδάλ:

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ