Η Ημέρα της Μητέρας: Η αναπάντεχη αφιέρωση της Ελ Μακφέρσον, της Γκουίνεθ Πάλτροου & της Ζιζέλ

Κατέκλεισαν τα social media με συγκινητικές ευχές... 

 

Χθες 12 Μάϊου 2019  ήταν η γιορτή της μητέρας και οι διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ κατέκλεισαν τα social media με ευχές για την ξεχωριστή αυτή ημέρα. 

Τη γιορτή της Μητέρας τίμησε το διάσημο μοντέλο Ελ Μακφέρσον με μια αναπάντεχη αφιέρωση. 

Η ίδια ευχαρίστησε τον σύζυγό της  Jeffrey Soffer που της χάρισε 2 πανέμορφους γιους. Η ίδια ανάρτησε μια φωτογραφία με όλη την οικογένεια και έγραψε πόσο πολύ τους λατρεύει και τους αγαπά! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks @arki_b for making me a mother to these two incredible young men @cyfly08 @cybusson - it’s a privilege...boys I love you to the moon and back and around Australia a gazzillion times.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) στις

Η πανέμορφη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου δεν θα μπορούσε να ξεχάσει αυτή την ημέρα αφού και η ίδια είναι μητέρα 2 πανέμορφων παιδιών. Στην ανάρτησή της έγραψε πως αγαπάει πολύ τα δυο της παιδιά αλλά και τις μαμάδες όλου του κόσμου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you to my two beauties for the best morning, and for my entire life. I love you both so much. I love all you mamas out there! Happy Mother’s Day!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Τέλος το πανέμορφο μοντέλο Ζιζέλ τίμησε την γιορτή με μια υπέροχη φωοτγραφία του γιου και της κόρης της. Στο τεράστιο κείμενο που έγραψε έλεγε πως τα παιδιά της έδωσαν νόημα στην ζωή της και μέσω αυτών γνώρισε την αληθινή και αγνή αγάπη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ