Α. Λεούση: Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Ημερήσιες προβλέψεις.. 

Σήμερα, οι Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι των αρχών του 3ου δεκαημέρου, πιέζονται με δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις, παιχνίδια εξουσίας και οικονομικές απώλειες, με την Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ιδίως μέσα από επικοινωνίες! 

 

ΚΡΙΟΣ: Μην τινάξετε στον αέρα τα σχέδιά σας με την πρώτη δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε. Δεν είστε σίγουροι αλλά απλά νομίζετε ότι μπορείτε να ξαναρχίσετε από την αρχή.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον εργασιακό τομέα και στις καθημερινές δραστηριότητες Διεκπεραιώστε όλες τις συσσωρευμένες σας εκκρεμότητες με συνέπεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι οικονομικές σας κινήσεις απαιτούν σύνεση και προσοχή, καθώς με ευκολία μπορείτε να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι λάθος να κρίνετε τα πάντα βασιζόμενοι στον ορθολογισμό και τα απτά αποτελέσματα. Ο εκνευρισμός που έχετε σας σπρώχνει σε απογοητεύσεις.

 

ΛΕΩΝ: Με την ψυχολογική σας διάθεση να μη βρίσκεται στα καλύτερά της, αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων, κλείσιμο συμφωνιών, καθώς οι περισσότερες πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι παραπλανητικές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα δίνουν ευκαιρίες για να ξεφύγετε από το άγχος. Φροντίστε να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας, γιατί είναι πολύ πιθανόν να αναλάβετε κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Δεν πρέπει να αφήσετε τα εργασιακά θέματα να μείνουν πίσω, γιατί θα αφορούν τη γενικότερη κοινωνική σας άνοδο. Σαν έργο κινηματογραφικό θα περάσουν σήμερα στη σκέψη σας αναμνήσεις από το παρελθόν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πεποιθήσεις σας θα γεννήσουν ένταση στις συναναστροφές σας με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, ενώ παράλληλα φαίνεται πως θα ασχοληθείτε έντονα και με τις υποθέσεις των φίλων σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε μέχρι το τέλος του μήνα να μην γίνετε εγωκεντρικοί και ζηλιάρηδες. Οι αναθεωρήσεις σε θέματα καριέρας, θα είναι όχι μόνο απαραίτητες, αλλά και αναπόφευκτες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράστε τη γνώμη σας στον επαγγελματικό χώρο, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις σας για να είναι αποδεκτή και χωρίς να παρασυρθείτε εκτός πραγματικότητας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το κακό στον οικονομικό σας τομέα βρίσκεται στην αδράνεια που συχνά δείχνετε, γι’ αυτό και πρέπει να βρείτε τρόπους να είστε πιο ενεργητικοί σύμφωνα με τον oroskopo.

 

ΙΧΘΥΣ: Ορισμένες απόψεις σας δε θα είναι συμβατές με τις επιλογές των συνεργατών σας και ίσως αποκαλυφθούν κάποια από τα μυστικά σας. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ