Bαγγέλης Μαρινάκης στον Σρόιτερ: Στην αρχή τον πίστεψα τον Τσίπρα & υποστήριξα την Δούρου - Είπε ομως 5 εκατομμύρια ψέματα

«Τυπικές οι σχέσεις μου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Σε εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Αυτοψία του Alpha και στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ, ο κ. Μαρινάκης μίλησε για όλους και για όλα...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για την αντιπαράθεσή του με την κυβέρνηση, τις δικαστικές του υποθέσεις και τον Ολυμπιακό.

 

 

Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι τον ενοχλεί η συνεχής αναφορά του ονόματός του στο πολιτικό σκηνικό και μιλώντας για τις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι το 2014 πίστεψε ότι «κάτι καινούργιο μπορεί να έρθει στον τόπο» με άφθαρτους ανθρώπους, ωστόσο άλλαξε γνώμη, ωστόσο δεν ψήφισε ποτέ ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι ψήφισε το Ποτάμι.

 

 

«Δεν μπορώ να πω ότι ψήφισα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πίστευα ότι κάτι μπορώ να κάνω γι' αυτόν τον τόπο» ανέφερε ο κ. Μαρινάκης, εξηγώντας την παλαιότερη συμπάθεια που είχε για την κυβέρνηση. Όπως είπε, είχε πιστέψει σε «κάτι διαφορετικό, κάτι πιο δημοκρατικό, Κάτι ίσως καλύτερο». Πλην, όμως, όπως συμπλήρωσε, «δυστυχώς, αυτό που έχουμε δει μέχρι σήμερα είναι ακριβώς το αντίθετο και πολύ χειρότερο».

 «Το 2014 πίστευα ότι κάτι καινούργιο μπορεί να έρθει στον τόπο μας και ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να είναι λίγο πιο διαφορετικοί από ό,τι είχαμε δει μέχρι σήμερα προς το καλύτερο». Αποκάλυψε ακόμη ότι ψήφισε «Το Ποτάμι», αλλά και την Ρένα Δούρου για την περιφέρεια Αττικής.

Αναφερόμενος ειδικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τις επιθέσεις που εξαπολύει εναντίον του το τελευταίο διάστημα, υπογραμμίζει ότι «από τη μέρα που έγινε πρωθυπουργός είπε 5 εκατομμύρια ψέματα και έχει διαπράξει 3 εκατομμύρια εγκλήματα και παραμένει πρωθυπουργός». 

 

 

Ο κ. Μαρινάκης μίλησε ακόμη για τις πραγματικές σχέσεις που έχει με την οικογένεια Μητσοτάκη, τη φιλική του σχέση με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο (τους οποίους έχει παντρέψει), αλλά και τη φιλία του πατέρα του με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ακόμη, περιέγραψε ως τυπικές τις σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «δεν μπορώ να αισθανθώ φίλο έναν άνθρωπο τον οποίο έχω δει πολύ λίγες φορές και έχω μιλήσει πολύ λίγες φορές μαζί του».

 

 

Σας λέω και πάλι. Αν ήταν φίλος μου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το παραδεχτώ, όπως σας είπα για τον αείμνηστο πατέρα του, όπως σας είπα για τον παιδικό μου φίλο, τον Ισίδωρο, τον οποίο πάντρεψα με την Ντόρα, και με την ίδια την Ντόρα Μπακογιάννη. Δεν είναι ντροπή».

Η απάντηση του Μαξίμου στον Μαρινάκη

 

Όσο ο διωκόμενος για εμπορία ναρκωτικών κ. Μαρινάκης βλέπει ότι πόνταρε σε κουτσό άλογο μήπως και καθαρίσει τις εκκρεμότητές του, τόσο αγχώνεται και βγαίνει από την κουρτίνα για να δώσει συνεντεύξεις.

Χθες σε μία αμιγώς πολιτική συνέντευξη στον Alpha μηρύκασε όσες ανοησίες είχε συλλαβίσει και πριν από έναν μήνα.

Ευτυχώς, όμως, μας πληροφόρησε ότι οι ιστορικές εφημερίδες που αγόρασε για να τις κάνει φερέφωνο της Ν.Δ. στηρίζουν την κεντροαριστερά και ότι ο ίδιος είναι Ποτάμι.

Εμείς πάντως θα τον ενθαρρύνουμε να δώσει κι άλλες συνεντεύξεις πριν τις εκλογές. Ως αρχηγός κόμματος εξάλλου δικαιούται και διακαναλική.

Γιατί όσο βγαίνει τόσο καταλαβαίνει ο κόσμος πως η οικογένεια Μητσοτάκη στηρίζει και στηρίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ