CECILIA: Η μοιραία σύζυγος του Σαρκοζί με 3 γάμους και 1 αρραβώνα – Τον εγκατέλειψε όταν έγινε Πρόεδρος, τον ερωτεύτηκε ως νονό του παιδιού της (φωτό)

Κάποιες γυναίκες είναι μοιραίες, ασφαλώς και πολλοί άντρες ανήκουν στην κατηγορία των μοιραίων.

Ή ζωή της Cecilia Martin -Sarkozy - Attias ( τα επίθετα των τριών συζύγων της) ενώ το πατρικό της είναι Ciganer μοιάζει με ερωτικό μυθιστόρημα.

Ο πρώτος της άντρας ήταν ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής Ζακ Μαρτέν τον οποίο εγκατέλειψε ενώ είχε δύο παιδιά μαζί του γιατί ερωτεύτηκε το Νικολά Σαρκοζί.

Ο μετέπειτα πρόεδρος της γαλλικής Δημοκρατίας ήταν κολλητός φίλος με τον σύζυγό της και μάλιστα είχε βαφτίσει το ένα τους κοριτσάκι.

Ήταν λοιπόν παντρεμένοι και οι δύο όταν υπέκυψαν σε ένα σφοδρό έρωτα, χώρισαν με τους συζύγους τους και προχώρησαν στο δικό τους γάμο, αποκτώντας μάλιστα έναν γιο.

Η Σεσίλια όμως δεν έμεινε πιστή ούτε στον Νικολά αφού ερωτεύτηκε έναν ακόμα άντρα τον οποίο μάλιστα στη συνέχεια χαρακτήρισε ως τον άντρα της ζωής της.

Ο τρίτος άντρας και τρίτο στεφάνι για την ζωηρή ωραία Γαλλίδα πρασινομάτα είναι ο επιχειρηματίας και επικοινωνιολόγος Richard Attias με τον οποίο ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πριν από όλους αυτούς, αρραβωνιάστηκε ένα φωτογράφο τον Jean Daniel Lorieux ο οποίος την βοήθησε στην αρχή της καριέρας της ως μανεκέν ενώ προηγουμένως είχε εγκαταλείψει τις σπουδές της στην Νομική.

Η ωραία Σεσίλια έζησε πέντε χρόνια με τον πρώτο τη σύζυγό, 10 χρόνια με τον Νικολά, ενώ το διαζύγιο τους ανακοινώθηκε λίγους μήνες μετά την ανάληψη της προεδρίας.

Το σκάνδαλο ήταν τεράστιο αλλά οι φήμες για την παράλληλη σχέση της με τον τρίτο σύζυγό της κυκλοφορούσαν από την προεκλογική περίοδο. Υπήρξε προφανώς συμφωνία με τον Σαρκοζί ότι θα παραμείνουν παντρεμένοι εως ότου εκείνος γίνει πρόεδρος.

Την ημέρα που ο Νικολά Σαρκοζί έγινε πρόεδρος της Δημοκρατίας της Γαλλίας η Σεσίλια ήταν κοντά του για τα μάτια του κόσμου κρατώντας από το χέρι τον μικρό τους γιο, τις δύο κόρες της από τον πρώην άντρα της Ζακ Μαρτέν και τους δύο γιους  από τον πρώτο γάμο του Σαρκοζί

Πράγματι όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες την είδαμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα και με τα πέντε παιδιά της οικογένειας να χαμογελάει την ημέρα που ο Νικολά Σαρκοζί μπήκε στο μέγαρο των Ηλυσίων αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του. 

Η Σεσίλια όμως δεν άντεξε και πέντε μήνες μετά έφυγε με το νέο τη σύζυγό για την Αμερική.

Με τον πρώτο σύζυγο της Jaques Martin, διάσημο τηλεπαρουσιαστή από τον οποίο χώρισε γιατί ερωτεύτηκε πολύ το Νικολά Σαρκοζί

Έκτοτε ζει εκεί, έχει δημιουργήσει ένα ίδρυμα οικονομικής στήριξης των γυναικών που θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες σε υπανάπτυκτες χώρες, ενώ έγραψε και ένα βιβλίο στο οποίο αποκαλύπτει τα πάντα .... ή σχεδόν τα πάντα. 

Το βιβλίο όμως που δεν θα ´θελε ποτέ να βγει στην δημοσιότητα και κατάφερε να το μπλοκάρει από την κυκλοφορία του ήταν μιας φίλης της δημοσιογράφου η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ θα αποκάλυπτε τι της είχε πει η Σεσίλια  για το Νικολά.

Καθόλου κολακευτικά τα λόγια της πρώην συζύγου, αφού φέρεται να τον χαρακτήριζε «τσιγκούνη και με αισθήματα φτωχά ούτε καν τα παιδιά του δεν αγαπούσε» έλεγε, ενώ εκτιμούσε πως είχε μια γελοία συμπεριφορά μερικές φορές.

Ευτυχώς για τον Σαρκοζί, το βιβλίο αυτό δε βγήκε ποτέ στα βιβλιοπωλεία και η Σεσίλια, η μοιραία γυναίκα διέψευσε τα πάντα.

Με τον νυν άνδρα της επικοινωνιόλογο Attias 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ