Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Α. Λεούση: Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις

Διαβάστε τις προβλέψεις του ζωδίου σας για την εβδομάδα 20 έως 26 Μαΐου.

Δείτε τι λέει το ζώδιο σας για την ερχόμενη εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ: Κάντε καινούρια βήματα στον επαγγελματικό τομέα και οι δημιουργικές σας ικανότητες σε συνδυασμό με τον ανατρεπτικό σας χαρακτήρα, θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε μέρος των επιθυμιών και των στόχων σας. Στις άφθονες συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο, για να μην έχετε μεταξύ σας συγκρούσεις και κόντρες. Ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους δεν πρόκειται να σας προδώσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε έτοιμες απαντήσεις και λύσεις σε ότι κι αν προκύψει, κάνοντας τους συνεργάτες σας να έρθουν πιο κοντά σας και να σας εμπιστεύονται περισσότερο. Μην αφήσετε για κανέναν λόγο να σας χαλάσει η διάθεσή ή να πέσει η ψυχολογία σας, γιατί δε θα μπορείτε να σκεφτείτε σωστά σε ότι θα αφορά τα σχέδια που έχετε κατά νου στον επαγγελματικό και προσωπικό σας τομέα. Διαφημίστε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας και μη ζητάτε συνέχεια επιβεβαίωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συγκεντρώστε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα επαγγελματικά σας σχέδια, για να ξέρετε αν έχουν αξία, αντοχή στο χρόνο και μέλλον. Μην απελπιστείτε εάν οι υποσχέσεις που σας έδωσαν κάποιοι πέσουν στο κενό, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν τις είχατε ανάγκη. Ακόμα και είστε απολύτως σίγουροι ότι σε κάποια σημεία έχετε δίκιο, μη θεωρείτε πως εξαπολύοντας πικρά λόγια και κάνοντας σαν υστερικοί, θα πετύχετε να πείσετε το σύντροφό σας πως εσείς ξέρετε το δίκαιο και το σωστό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τακτοποιήστε τους λογαριασμούς σας και τοποθετήστε τα χρήματά σας, σε επενδύσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα. Δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε τους συνεργάτες σας με έλλειψη υπομονής, εκνευρισμό ή επιπολαιότητα. Εάν καταφέρετε να παραμείνετε δύσκολοι και να κατανοήσετε πως οι ψυχικές σας συγκρούσεις είναι η αφετηρία της ουσιαστικής σας απομόνωσης, θα ξεπεράσετε τύψεις που ίσως νιώθετε και ακολουθώντας το ένστικτό σας, θα συνδεθείτε με ανθρώπους που θα αλλάξουν τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Μπορεί να έχετε καταλάβει ότι η προσωπική σας σχέση δεν προχωράει όπως θα θέλατε, αλλά πριν αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε ή αν θα απαλλαγείτε από αυτήν, σκεφτείτε τα πάντα, γιατί ίσως χρειαστεί να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για στιγμές μοναξιάς και να αναλάβετε ευθύνες που μέχρι τώρα τις μοιραζόσασταν με το έτερόν σας ήμισυ. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε και να οπισθοχωρήσετε χωρίς να κάνετε μια προσπάθεια να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Άνθρωποι από το παρελθόν σας που δε θυμόσασταν καν, επανεμφανίζονται στη ζωή σας και θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν με ποικίλους τρόπους να βρείτε τη χαμένη χαρά του έρωτα. Η προσωπική σας σχέση έχει ανάγκη από τη δική σας φροντίδα αλλά και την προσοχή σας, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του συντρόφου σας. Δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνετε με το ταίρι σας ορισμένες συζητήσεις που θα δίνουν απαντήσεις σε κάποιες από τις απορίες του, γιατί πολλές φορές η μαχητικότητά σας εκλαμβάνεται από την πλευρά του ως αδιαφορία.

ΖΥΓΟΣ: Όσοι είστε ελεύθεροι και θέλετε να κάνετε μια σταθερή σχέση, δεχθείτε να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους. Χαμογελάστε στην τύχη σας και δεχθείτε με ευχαρίστηση τα καλά που σας δίνει. Ίσως πολύ γρήγορα βρείτε ένα σύντροφο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας παρασύρει με τον αυθορμητισμό, τη γοητεία και τον ερωτισμό του. Μπορείτε άφοβα να απολαύσετε τη σχέση που θα σας προκύψει χωρίς να βιαστείτε να επενδύσετε πάνω της και να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε άσκοπες κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν μπερδεύοντας τους γύρω σας και μη αφήνοντάς τους να σας κατανοήσουν. Μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής με τη μορφή που έχουν οι σχέσεις σας και ίσως να έχετε και κάποιο δίκιο, αλλά αν θέλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να τις τοποθετήσετε σε καινούριες βάσεις, μην αρχίσετε αμφισβητώντας τις. Βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο, αλλά η αναταραχή που υπάρχει στις σχέσεις σας δεν οφείλεται μόνο στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εντάσεις που υπήρξαν σας κούρασαν και προσπαθείτε να μη φανεί και στο σώμα σας. Για όλη τη διάρκεια της μέρας απαιτείται να δείξετε μετριοπάθεια και να ελέγξετε τυχόν χρόνια προβλήματα υγείας. Επίσης, είναι ιδανική περίοδος για να λύσετε ψυχολογικά προβλήματα, αφού θα υπάρχουν δίπλα σας άτομα που σας αγαπάνε, σας στηρίζουν και που θα είναι πρόθυμα να σας φτιάχνουν τη διάθεση. Αλλάξτε λίγο το στυλ σας και γίνετε λίγο περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πολλές ευθύνες που έχετε αναλάβει σας κάνουν να είστε αρκετά συχνά επιθετικοί και ευέξαπτοι. Όμως, θα πρέπει να δείξετε ανοχή σε κάποια λόγια που μπορεί να ακούσετε, για να μη φτάσετε στα όρια και συμπεριφερθείτε με άσχημο τρόπο στο σύντροφό σας. Μη δείχνετε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά όταν αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και οδηγείστε σε ακραίες καταστάσεις, άνευ λόγω και ουσίας, γιατί η συνέχεια θα είναι μία: η υπερβολή θα είναι αναπόφευκτο κομμάτι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε τα πράγματα σφαιρικά και προσπαθήστε να μπείτε έστω και για λίγο στη θέση του για να επανέλθετε στην πραγματικότητα. Η σχέση σας θα αρχίσει να καλυτερεύει αν σταματήσετε να ανακατεύεται τα επαγγελματικά προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί στην εργασία σας να απαιτείται να κυριαρχεί η λογική, αλλά σε αισθηματικό επίπεδο τον πρώτο ρόλο πρέπει να τον έχει το συναίσθημα. Αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας και απολαύστε ευχάριστες εκπλήξεις που θα δώσουν καινούριο ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας και μη σας πιάνει πανικός.

ΙΧΘΥΣ: Οι αδέσμευτοι θα έχετε ενισχυμένη την αυτοέκφραση σας που θα σας οδηγήσει στο να βιώσετε στιγμές ερωτικού πάθους, μα μην ξεχνάτε την αυτοσυγκράτηση. Κάποιες φορές χρειάζεται να διατηρείτε τις αναστολές σας και να μη βλέπετε τις σχέσεις σαν ένα παιχνίδι αντιπαλότητας και κυρίως να παραμένετε ανεπηρέαστοι στις αναταραχές που μπορεί να προκαλούν εξωτερικά γεγονότα. Κάντε επαφές με νέα πρόσωπα αλλά αποφύγετε να οριστικοποιήσετε κάποιες καταστάσεις, γιατί μάλλον είναι νωρίς και ενδεχομένως η κρίση σας να είναι εσφαλμένη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ