Το καλοκαιράκι έρχεται! - Αντίστροφη μέτρηση ως τις διακοπές!

Το καλοκαίρι όπου να’ ναι έρχεται! Μαζί του φέρνει ξέγνοιαστες ώρες στην παραλία, κολύμπι στα καταγάλανα νερά των θαλασσών μας και χαλαρές στιγμές διακοπών με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή του χρόνου για όλους και ειδικά για τα παιδιά! Τρεις ηλιόλουστοι και χαλαροί μήνες χωρίς σχολείο, χωρίς πρωινό ξύπνημα και χωρίς διάβασμα. Και για εμάς τους ενήλικες όμως είναι η εποχή που θα βρούμε λίγο χρόνο για διακοπές, για να κάνουμε ταξίδια και να χαλαρώσουμε. 

Στη χώρα μας το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο στη σκέψη όλων με κάποια παραλία, ήλιο, παιχνίδια στην άμμο, καφέ, ουζάκια και κοκτέιλ! Τα νησιά μας, αμέτρητα και διασκορπισμένα στα δύο μας πελάγη, περιμένουν κάθε καλοκαίρι να υποδεχτούν τους παραθεριστές.

Είμαστε πολλοί τυχεροί γιατί στη χώρα μας υπάρχουν προορισμοί για όλα τα γούστα. Κάποιοι πιο κοσμοπολίτικοι, όπως η Μύκονος, προσφέρουν εκτός των εκπληκτικών αμμουδιών και υπερδραστήρια νυχτερινή ζωή, άλλοι παρέχουν extreme δραστηριότητες όπως αναρρίχηση στην Κάλυμνο και άλλοι πιο απομονωμένοι προσφέρουν ησυχία και χαλάρωση. 

Εκτός των νησιών όμως, πολλές παραθαλάσσιες πόλεις έχουν αναδειχθεί σε δημοφιλείς προορισμούς τα τελευταία χρόνια. Ο Βόλος και η Καλαμάτα είναι δύο από αυτούς τους προορισμούς, αφού βρίσκονται σε μικρή απόσταση από την πρωτεύουσα και φημίζονται για τις παραλίες τους και τα γαλάζια νερά τους.

Όποιον προορισμό κι αν επιλέξουμε, φεύγοντας για διακοπές πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να βεβαιωθούμε ότι έχουμε πάρει μαζί μας όλα τα απαραίτητα.

Για να είμαστε σίγουροι ότι τα έχουμε όλα καλό είναι να κάνουμε μια λίστα και να συμβουλευτούμε τα online φυλλάδια του Kimbino πριν προβούμε σε αγορές. Στο Kimbino θα βρούμε συγκεντρωμένα τα πιο πρόσφατα online φυλλάδια των καταστημάτων κι έτσι θα κάνουμε εύκολα και ενημερωμένα τις αγορές μας. 

Ο βασικός εξοπλισμός για ξέγνοιαστες διακοπές περιλαμβάνει ανάλαφρα καλοκαιρινά ρούχα και μαγιό, αντηλιακό, το καπέλο και την πετσέτα μας. Στο νέο φυλλάδιο Η&Μ θα βρούμε προσφορές σε όλα τα καυτά σύνολα του φετινού καλοκαιριού σε απίστευτες τιμές με μαγιό από 4,99€.

Οι πιο δραστήριοι από εμάς δεν πρέπει φυσικά να ξεχάσουμε μάσκες, βατραχοπέδιλα, μπάλα παραλίας, ρακέτες και ό,τι άλλο επιθυμεί ο καθένας μας για τα καλοκαιρινά sports. Στο λιντλ φυλλαδιο μπορούμε να βρούμε όλο τον απαραίτητο καλοκαιρινό εξοπλισμό για εμάς και για τα παιδιά στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Με τα online φυλλάδια προσφορών στα καταστήματα του Kimbino ενημερωνόμαστε ενώ ταυτόχρονα προστατεύουμε το περιβάλλον και κρατάμε τις θάλασσές μας καθαρές χωρίς την περιττή χρήση εντύπων φυλλαδίων. Έτσι έχουμε όλες τις εκπτώσεις στην τσέπη μας και δε χάνουμε ούτε μια προσφορά!  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ