Αυτοκτονία 87χρονου στην Καλογρέζα – Οι μαρτυρίες των γειτόνων & η ‘’ατυχία να κερδίσει’’ 1 εκατ. ευρώ (βίντεο)

Στα 4 άτομα που κατονομάζει στο σημείωμά του ο 87χρονος εστιάζουν οι Αρχές

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 87χρονος στην Καλογρέζα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος κρεμάστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του το πρωί της Δευτέρας.

Γείτονές του, αντίκρισαν τον άτυχο ηλικιωμένο νεκρό στο μπαλκόνι 4ου ορόφου πολυκατοικίας και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Η ιστορία του 87χρονου όμως είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη. Ο αυτόχειρας είχε κερδίσει ένα σημαντικό ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ σε τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ, πλην όμως και όπως ο ίδιος υποστηρίζει, σε σημείωμα που άφησε πριν την αυτοχειρία του, το δελτίο του το έκλεψε η δεύτερη σύζυγος του, η οποία καρπώθηκε τα κέρδη και στο τέλος εξαφανίστηκε μαζί με την κόρη της, που είχε από άλλο γάμο.

Το πτώμα του άνδρα βρέθηκε να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι, με το σκοινί δεμένο στα κάγκελα. 

 

 

Ο 87χρονος από τον πρώτο του γάμο είχε δυο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη, που δεν έμεναν μαζί του. 

Ο ίδιος εδώ και 25 χρόνια είχε ξαναπαντρευτεί μια κυρία, η οποία είχε κι αυτή μια κόρη από τον πρώτο της γάμο.

Μάλιστα ο ηλικιωμένος άνδρας είχε αφήσει και ένα γράμμα στο οποίο περιγράφει πόσο δύσκολη ήταν η ζωή του και πόσο πιο αβάσταχτη έγινε όταν κέρδισε – όπως ισχυρίζεται – σε τυχερό παιχνίδι 1.000.000 ευρώ το οποίο όπως γράφει του τα έκλεψαν. «Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί, δεν έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. 

Έχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αλήθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα» αναφέρει ενώ στις επόμενες γραμμές καταλήγει «Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».

 

 

Οι φίλοι του αλλά και όσοι τον γνώριζαν στην γειτονιά κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο ο οποίος δούλεψε σκληρά στη ζωή του και κατάφερε να χτίσει μια επιχείρηση όμως οι συγκυρίες και οι επιλογές τον οδήγησαν να τα χάσει όλα και να εργαστεί ως οδηγός ταξί για να επιβιώσει με αξιοπρέπεια. 

Ως εργοστασιάρχης παντρεύτηκε και απέκτησε δύο παιδιά όμως χώρισε και επέλεξε να συνεχίσει τη ζωή του με μια υπάλληλο του με την οποία έζησε 20 ολόκληρα χρόνια στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου στην οδό Ανδρέα Δημητρίου.

Πηγή βίντεο: protothema 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ