Χριστίνα Φλαμπούρη - Βανέσσα Αρχοντίδου: Οι πρώτες Ελληνίδες που ανέβηκαν στην ψηλότερη κορφή του κόσμου με την υποστήριξη της KPMG (φώτο)

HKPMG «κατέκτησε» την κορυφή του Έβερεστ 

Την υψηλότερη κορυφή του κόσμου κατέκτησαν οι Χριστίνα Φλαμπούρη και Βανέσσα Αρχοντίδου, με την ανάβαση τους στο Έβερεστ, φτάνοντας σε υψόμετρο 8848 μέτρων και χαρίζοντας μια μεγάλη επιτυχία στην ελληνική ορειβασία και στην KPMG!Οι δύο αλπινίστριες ύψωσαν τη σημαία της KPMG στο Έβερεστ, η οποία στηρίζει την ομάδα ως χρυσός χορηγός και ενισχύει την προσπάθεια τους. 

Η Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια και COO της KPMG με αφορμή την επιτυχία αυτή δήλωσε: «Οι Βανέσσα και Χριστίνα αξίζουν τα συγχαρητήρια μας και ξέρουμε καλά πόσο σκληρά έχουν εργασθεί για να κατακτήσουν την κορυφή. Πιστέψαμε στο όνειρο τους και μας δικαιώνουν!

Το όραμα και η δυναμική της Βανέσσας και της Χριστίνας μας ενέπνευσε να αγκαλιάσουμε ως εταιρεία το project ‘’7 Summits’’ και το ‘’A womancanbe’’. Για μας αυτή η προσπάθεια πρεσβεύει την επιμονή και επίτευξη ενός μεγάλου στόχου. Με σκληρή δουλειά, ξεκάθαρο όραμα, άριστη ομαδική συνεργασία και στρατηγική μπορούμε να κατακτήσουμε ότι έχουμε ονειρευθεί. Ακόμη και να φτάσουμε στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου.Αυτό επίσης εκφράζει την KPMG κουλτούρα μας. Συγχαρητήρια και πάλι και τους εύχομαι να κατακτούν κάθε τους στόχο.»

On the top of the world
Μετά το τεράστιο κατόρθωμα που κατάφεραν η Χριστίνα Φλαμπούρη και η Βασιλική Αρχοντίδου, η πρώτη δημοσίευσε το εξής μήνυμα στο facebook :

«On top of the world: Everest Summit!!!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου ως την κορυφή του κόσμου…
Στον ξάδερφο μου Δημήτρη Μπέη που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πίστεψε σε μένα όταν κανείς δεν το έκανε και δυστυχώς δεν είναι εδώ να δει οτι είχε δίκιο….
Στην οικογένεια μου, που ανέβηκε το δικό της Έβερεστ κατά την διάρκεια της αποστολής και..
Στη τρομερή και φοβερή ομάδα Papastratos που με στήριξε σε αυτή την προσπάθεια. Γιατί οι άνθρωποι κάνουν τις εταιρίες και ο καθένας τους μου έδωσε όλη του τη θετική ενέργεια για να πατήσω την κορυφή του κόσμου!!!!»

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KPMG
Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 153 χώρες και περιοχές και απασχολούμε 207 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρείες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ