Βασίλισσα της κομψότητας για ακόμα μία φορά η Μάξιμα - Κούκλα με ροζ φόρεμα σε ομιλία στη Χάγη (φώτο)

Στην ομιλία της σε τελετή βράβευσης νέων επιχειρηματιών

Για μία ακόμα φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της η βασίλισσα  Μάξιμα σε κοινή της εμφάνιση με το σύζυγο της βασιλιά Γουλιέλμο - Αλέξανδρο και τη βασίλισσα Βεατρίκη. 

Η πάντα κομψή 54χρονη βασίλισσα της Ολλανδίας  μίλησε σε τελετή απονομής βραβείων για την επιβράβευση νέων  επιχειρηματιών στη Χάγη. Την ομιλία της παρακολούθησαν ο σύζυγος της και η πεθερά της βασίλισσα Βεατρίκη.

 

Η  Μάξιμα ήταν εκθαμβωτική με ένα υπέροχο ροζ μίντι φόρεμα  σε γραμμή "Α". Η βασίλισσα της Ολλανδίας συνδύασε το φόρεμα της με ροζ σουέντ γόβες και ασορτί clutch τσαντάκι. Τα ξανθά μαλλιά της έπεφταν χαλαρά στους ώμους της σε χαλαρές κυμματιστές μπούκλες ενώ το μακιγιάζ της ήταν όπως πάντα πολύ διακριτικό.

Η βασίλισσα Βεατρίκη, που παραιτήθηκε από το θρόνο το 2013 για να αναλάβει ο βασιλιάς Γουλιέλμος - Αλέξανδρος, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη. Φόρεσε ένα μπλε φλόραλ φόρεμα το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες και μαύρη τσάντα.

Το Appeltje van Oranje (Apples from Oranges)  βραβεύει κάθε χρόνο επιτυχείς επιχειρηματικές πρωτοβουλίες στα Social Media. Στους νικητές απονέμεται ένα χάλκινο άγαλμα, το οποίο κατασκεύασε η βασίλισσα Βεατρίκη  και ποσό € 15.000 (£ 13.200).

Οι τρεις νικητές για φέτος  ήταν η ElanArt από την Γκέλντερλαντ, η Taal Doet Meer από την Ουτρέχτη και η εθνική οργάνωση Met je Hart. Το θέμα της φετινής  εκδήλωσης ήταν «Η δύναμη του μαζί: οι εθελοντές συμμετέχουν» και ανταμείψαν την πρωτοβουλία που κινητοποίησε τους περισσότερους ανθρώπους και τους έδωσε κίνητρα, για εθελοντισμό , αναφέρει η Daily Mail.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ