Θεσσαλονίκη: Κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής δεν πήγε στο εκλογικό τμήμα που ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής (βίντεο)

Άπαντες απόντες....

Στο εκλογικό τμήμα στη Θεσσαλονίκη που ψήφισε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν εμφανίστηκε κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής.


“Δεν προσήλθε κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής. Ενημερώσαμε την Εισαγγελία και την Αστυνομία. Περιμένουμε να προσέλθει κάποιος για να διευκολύνει τη διαδικασία, διαφορετικά θα πρέπει να βγει έτσι όλη η εκλογική διαδικασία”, δήλωσε η εκλογική αντιπρόσωπος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο Κώστας Καραμανλής έφτασε στο εκλογικό τμήμα 383 λίγο μετά τις 10.00 το πρωί. 

Στην είσοδο του σχολείου που βρίσκεται το εκλογικό τμήμα τον υποδέχθηκαν οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Ελενα Ράπτη, Σταύρος Καλαφάτης, ο πρόεδρος διοικούσας επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ Τάσος Σπηλιόπουλος, στελέχη και μέλη του κόμματος που τον χειροκρότησαν θερμά.

Στο τμήμα με την κάλπη για τις κοινοτικές εκλογές, ο πρώην πρωθυπουργός περίμενε τη σειρά του για να μπει στο παραβάν και στο διάστημα της αναμονής αστειεύτηκε με δημοσιογράφους και βουλευτές.

Μετά την ψηφοφορία ο κ. Καραμανλής αποχώρησε χωρίς να κάνει δήλωση. Ο κ. Καραμανλής ωστόσο ήταν ιδίαίτερα κοινωνικός με τον κόσμο που τον πλησίαζε για να τον χαιρετήσει.

Φτάνοντας, ο κ. Καραμανλής καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που είχε φτάσει να ψηφίσει.

Ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός χρειάστηκε πάντως να περιμένει την σειρά του, καθώς την ώρα που έφτασε υπήρχε άλλος ψηφοφόρος μέσα στο παραβάν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ