Κούκλα για δεύτερη φορά η βασίλισσα Λετίσια - Είδωλο για μικρούς & μεγάλους η πρώην παρουσιάστρια (φώτο)

Η ομοιότητα της κούκλας με τη Λετίσια είναι εκπληκτική

Είναι μία από τις πιο όμορφες και κομψές γαλαζοαίματες της Ευρώπης και σύμβολο του στυλ για εκατομμύρια γυναίκες. Η 46χρονη βασίλισσα Λετίσια έγινε πηγή έμπνευσης για την ρωσσική εταιρεία  AFD, η οποία κάνει αναπαραγωγές διασημοτήτων και έγινε κούκλα για δεύτερη φορά. (Η πρώτη ήταν το 2015)

Η ομάδα που έφτιαξε την κούκλα, αντέγραψε το outifit με το οποίο εμφανίστηκε η Λετίσια  τον Ιούλιο του περασμένου έτους, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στις δραστηριότητες των θερινών μαθημάτων της Διεθνούς Μουσικής Σχολής του Ιδρύματος της Πριγκίπισσας των Αστουριών στο αίθριο του   Palacio de Congresos του πρίγκιπα Φελίπε.

Η κούκλα Λετίσια φοράει  ένα τζιν φόρεμα Hugo Boss με κουμπιά και μια πολύχρωμη ζώνη στη μέση, αξίας 199 ευρώ. Η βασίλισσα της Ισπανίας φόρεσε ξανά αυτό το φόρεμα το 2018 κατά την επιστροφή από τις διακοπές της. Η εκπληκτική ομμοιότητα της κούκλας με την βασίλισσα Λετίσια δεν οφείλεται μόνο στην πιστή αναπαραγωγή του φορέματος, αναφέρει η elespanol.com

Η εταιρεία πέτυχε εκπληκτική ομοιότητα της κούκλας με την βασίλισσα Λετίσια τόσο στα  χαρακτηριστικά του προσώπου όσο και στο μήκος και στο χρώμα των μαλλιών της.

Το 2015 η βασίλισσα Λετίσια έγινε Barbie από την  AFD, και παρουσιάστηκε στην έκθεση  Fashion Doll Show στη Μαδρίτη. Στην ίδια έκθεση θα παρουσιαστεί και η φετινή κούκλα τον Σεπτέμβριο του 2019.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ