Η όμορφη Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε τρυφερά ενσταντανέ με τον Χατζάκη - Ο έρωτας δεν κρύβεται (φώτο)

Σε τρυφερά τετ- α- τετ

Ο  έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου. Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της αφού στο θέατρο έκλεψε τις εντυπώσεις με τον μονόλογο της στο εμβληματικό μυθιστόρημα του Κώστα Ταχτσή «Το Τρίτο Στεφάνι»  και στη ζωή είναι εδώ και λίγο καιρό ζευγάρι με τον Σωτήρη Χατζάκη.

Οι δύο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια και υπήρξαν καλοί φίλοι και συνεργάτες.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου  σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι είναι πολύ καλά και ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή ενώ δεν διέψευσε ότι είναι ζευγάρι με τον σκηνοθέτη όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα.

Οι δύο τους κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά αυτή τη φορά έκαναν μία εξαίρεση και άφησαν τους φωτογράφους να τους αποθανατίσουν σε τρυφερά στιγμιότυπα. Ο Σωτήρης Χατζάκης πήγε στο θέατρο Άλμα για να δει την παράσταση "Το τρίτο στεφάνι" και στη συνέχεια επισκέφτηκε την αγαπημένη του στο καμαρίνι της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε τρυφερές στιγμές και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ στην αγκαλιά του συντρόφου της. Το ίδιο ευτιχισμένος και πολύ ερωτευμένος έδειχνε και ο Σωτήρης Χατζάκης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ