Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Συνελήφθη στην Αλβανία ο δεύτερος δολοφόνος

Ο "φτερωτός Μαραντόνα"

Ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο επονομαζόμενος «φτερωτός Μαραντόνα», συνελήφθη στην Αλβανία. Ο 32χρονος καταζητούμενος τραυματίστηκε έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με Αλβανούς κακοποιούς, ενώ στη συνέχεια έπεσε στα χέρια της αλβανικής αστυνομίας.

Για τον 32χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στα Τίρανα, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις ελληνικές Αρχές, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο 32χρονος Αλεξάντερ-Ένο Μάτα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της γειτονικής χώρας, ενώ ένας 22χρονος με το οποίο ήταν μαζί, έπεσε νεκρός, όταν δέχθηκαν πυρά από αντίπαλη αλβανική συμμορία, όπως υποστηρίζουν οι αλβανικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλεξάντερ Μάτα δέχθηκε πυροβολισμούς από Αλβανούς αστυνομικούς, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και στη συνέχεια διαπίστωσαν πως επρόκειτο για τον φερόμενο ως δολοφόνο του γνωστού δικηγόρου.

Ο "φτερωτός Μαραντόνα", ο οποίος είχε μεταξύ άλλων, ληστείες τραπεζών στο ενεργητικό του, είχε μάλιστα αφήσει και σημείωμα, στο οποίο υποστήριζε ότι δεν έχει σχέση με την δολοφονία Ζαφειρόπουλου, για την οποία αναζητείτο εδώ και μήνες.

Οι ελληνικές Αρχές είχαν εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον δολοφόνο του Ζαφειρόπουλου, εκτιμώντας ότι είχε διαφύγει για την Αλβανία, ύστερα από ληστεία που διέπραξε πριν από περίπου τρεις μήνες σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ