Η συλλογή Giambattista Valli x H&M με τα ονειρικά της φορέματα έκανε ντεμπούτο στις Κάννες - Αναμένεται να γίνει ανάρπαστη

Το «Project Love» στις Κάννες...

O Giambattista Valli (Τζιαμπατίστα Βάλι) και το H&M αποκάλυψαν τη συνεργασία τους αξιοποιώντας μερικά πολύ διάσημα πρόσωπα.

Η συλλογή Project Love - η πρώτη συνεργασία μεταξύ του Ιταλού σχεδιαστή και της σουηδικής πολυεθνικής ταχείας μόδας - παρουσιάστηκε στο γκαλά Cinema Against AIDS του amfAR (του Αμερικανικού Ιδρύματος για την Έρευνα για το AIDS) στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών με τις Κένταλ Τζένερ, H.E.R., Κιάρα Φεράνι, Μπιάνκα Μπαντολίνι και τους Κρις Λι (Li Yuchun) Ρος Λιντς να εμφανίζονται με κάποιες από τις δημιουργίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saturday Mood Like.... Giambattista Valli Paris x H&M Project? @kendalljenner @hm

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giambattistavalli (@giambattistavalli) στις

Τα κομμάτια της συλλογής είναι τουαλέτες και θηλυκά φορέματα για τα οποία είναι γνωστός ο Valli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Presenting @giambattistavalliparis x @hm new capsule collection with @giambattistavalli and @kendalljenner #project? #adv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

Στη συλλογή περιλαμβάνονται ενδύματα τόσο για γυναίκες όσο και άνδρες, τα οποία διακρίνονται για την κομψότητα και την αίσθηση πολυτέλειας των δημιουργιών υψηλής ραπτικής του Valli.

Η Κένταλ Τζένερ εμφανίστηκε με ένα ζεστό ροζ βραδινό φόρεμα με αποσπώμενη ουρά και η H.E.R., με λευκό φόρεμα από τούλι με κεντήματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This makes me laugh like crazy ? (@fedez might be looking @kendalljenner but Leo is looking at his mama ?)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

Δημιουργίες της συλλογής Project Love διατίθενται εδώ και λίγες ημέρες σε επιλεγμένα καταστήματα H&M. Η πλήρης συλλογή Giambattista Valli x H&M θα είναι διαθέσιμη από τις 7 Νοεμβρίου σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Η H&M έχει στο παρελθόν συνεργαστεί τους οίκους υψηλής ραπτικής, Karl Lagerfeld, Moschino, Comme des Garons, Kenzo και Alexander Wang.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ