Δημοτικές εκλογές 2019: Οι διάσημοι νικητές της κάλπης - Ποιοι εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι

Κέρδισαν την εμπιστοσύνη των πολιτών

Τόσο στα ψηφοδέλτια των ευρωεκλογών όσο και σε αυτά των δημοτικών εκλογών οι συνδυασμοί συμπεριέλαβαν και κάποια πολύ "ηχηρά ονόματα" στο δυναμικό τους. Δημοσιογράφοι, αθλητές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον πολιτικό στίβο. 

Αρκετοί από αυτούς δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα και κέρδισαν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων και μία θέση στο δημοτικό συμβούλιο.

Με τη διαδικασία της ενσωμάτωσης ψήφων να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί πολλά είναι τα γνωστά ονόματα που κατέβηκαν στην  "αρένα"  των δημοτικών εκλογών  και έχουν εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι. 

Με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα ψηλά» μεγάλη επιτυχία σημείωσαν: Η Κατερίνα Γκαγκάκη με 5.952 ψήφους, ο Νικόλας Βαφειάδης με 5.542 ψήφους και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης με 2.619 ψήφους (Ενσωμάτωση σταυρών 99,05%) οι οποίοι εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι. 

Στον Δήμο Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς νικητής», η Νόνη Δούνια με 1.524 ψήφους και ο Αντώνης Νικοπολίδης με 1.179 ψήφους (Ενσωμάτωση σταυρών 100%). 

Με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου «Η Γλυφάδα μας» στον Δήμο Γλυφάδας εκλέγονται οι: Μπέσσυ Αργυράκη (1.591) και η Μαίρη Μηλιαρέση (933) (Ενσωμάτωση σταυρών 96,48).

Με τον συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά» στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας εκλέγεται ο: Νίκος Βουρλιώτης (706) (Ενσωμάτωση σταυρών 98,04%). 

Με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη «Με την Κοινωνία Μπροστά- Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών» για τον Δήμο Περιστερίου εκλέγεται ο: Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος σημείωσε επίσης μεγάλη επιτυχία με 4.552 ψήφους. 

Με τον συνδυασμό του Ιωάννη Σταθόπουλου «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» για τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής εκλέγεται ο: Κώστας Αναγνωστόπουλος (303) (Ενσωμάτωση σταυρών 97,75%).

Με τον συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου «Ενωμένο Μαρούσι» στον Δήμο Αμαρουσίου εκλέγεται η: Σάρα Εσκενάζυ (529) Ενσωμάτωση σταυρών 96,43%.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ