Δακρυσμένος ο Άστον Κούτσερ στο δικαστήριο: "Ένιωσα φρίκη όταν έμαθα ότι είναι νεκρή" (φώτο-βίντεο)

Κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη του δολοφόνου της φίλης του Άσλεϊ Έλεριν

Για την πιο τραυματική εμπειρία της ζωής του μίλησε στην αίθουσα του δικαστηρίου ο Άστον Κούτσερ. Ο γνωστός ηθοποιός κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη του αποκαλούμενου "μαχαιροβγάλτη του Χόλιγουντ", και περιέγραψε τα όσα βίωσε μετά τη δολοφονία της  φίλης του, 22χρονης σχεδιάστριας μόδας Άσλεϊ Έλεριν.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Two and a Ηalf Μen" κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη του Μάικλ Γκαργκίλο, το ψευδώνυμο του οποίου είναι " ο μαχαιροβγάλτης του Χόλιγουντ", ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της νέας γυναίκας και ακόμη άλλων δύο στο Ιλινόις και στην Καλιφόρνια.

Κατηγορείται επίσης ότι προσπάθησε να δολοφονήσει μία ακόμα γυναίκα στο Λος Άντζελες.

 

 

Ο Άστον Κούτσερ που έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει δύο παιδιά μίλησε στους δικαστές σοκαρισμένος για την πιο τρομαχτική εμπειρία της ζωής του. Ο Κούτσερ και η Άσλεϊ Έλεριν  είχαν δεσμό το 2001. Ο ηθοποιός εξήγησε στους δικαστές ότι  είχε τηλεφωνήσει στην 22χρονη στις 22 Φεβρουαρίου  προκειμένου να κλείσουν ένα ραντεβού για το ίδιο βράδυ. Μία ημέρα μετά, όμως, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο μπανγκαλόου όπου διέμενε.

Στην κατάθεσή του, ο Κούτσερ υποστήριξε ότι έφθασε στο μπανγκαλόου της  Άσλεϊ, στο Χόλιγουντ το βράδυ της 22ας Φεβρουαρίου 2001, αφότου είχε μιλήσει μαζί της προηγουμένως στο τηλέφωνο για να κλείσουν ένα ραντεβού.  Όταν έφθασε εκεί, όμως, δύο ώρες μετά, είδε ότι τα φώτα αναμμένα και η μπροστινή  πόρτα του σπιτιού  κλειδωμένη.  Η σχεδιάστρια μόδας δεν απάντησε στο κουδούνι έτσι ο Άστον Κούτσερ κοίταξε από το παράθυρο και  νόμισε ότι είδε σταγόνες από κόκκινο κρασί πάνω στο χαλί, όπως είπε. 

Στην πραγματικότητα αυτό που νόμιζε για κόκκινο κρασί ήταν το αίμα της Άσλεϊ. Η 22χρονη 'Ελεριν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της την επομένη το πρωί από συγκάτοικό της, είπαν οι δικαστές.

,Πράγματι δεν μου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο", είπε ο Κούτσερ προσθέτοντας ότι τότε σκέφτηκε πως τα θαλάσσωσε  επειδή άργησε στο ραντεβού και υπέθεσε ότι η 'Ελεριν θα είχε βγει έξω με κάποιον φίλο". Την επόμενη μέρα έμαθε ότι η γυναίκα με την οποία είχε ραντεβού ήταν νεκρή.

Η Άσλεϊ Ελερίν & ο Άστον Κούτσερ

Το πτώμα της το βρήκε ο συγκάτοικος της. Ο δολοφόνος της , την είχε μαχαιρώσει άγρια 47 φορές, αναφέρει η The Sun. Ο Κούτσερ που κλήθηκε στη δίκη ως μάρτυρας από τους εισαγγελείς, δήλωσε ότι όταν έμαθε για το θάνατο της Έλεριν, πανικοβλήθηκε. "Ένιωσα φρίκη όταν η αστυνομία μου είπε, ότι η Άσλεϊ είναι νεκρή", δήλωσε σύμφωνα με το NBC news

Το 2005 ο Κούτσερ παντρεύτηκε την ηθοποιό Ντέμι Μουρ. Μετά το διαζύγιό τους το 2013, ο ηθοποιός παντρεύτηκε την Μίλα Κούνις, συμπρωταγωνίστριά του στην κωμωδία "That '70s Show", με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ