Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση Γραικού: Βρέθηκε το πτώμα του - Που τον είχε θάψει ο δολοφόνος του (φώτο-βίντεο)

Ξεσπά η χήρα του Δημήτρη Γραικού: Με θεωρούσαν ύποπτη για φόνο

Τραγικό τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού στη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη του οποίου αγοούνταν από το 2016. Ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε θαμμένος με το αυτοκίνητο του σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές της εκπομπής "Φως στο τούνελ"  ο έμπορος με τον οποίο ο Γραικός είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε στη μονάδα του. Σε άλλο σημείο του ίδιου χώρου, έθαψε και το αγροτικό του αυτοκίνητο.

Ειδική μονάδα επιστημόνων του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην επιχείρηση με τεχνικό εξοπλισμό και ειδικό ανιχνευτή μετάλλων. Κατά την διάρκεια της έρευνας χτύπησε σήμα ο ανιχνευτής και αμέσως αποφασίστηκε να σκαφτεί ο χώρος.  Όταν ήρθε στο φως το μακάβριο εύρημα, ο έμπορος ομολόγησε το φρικτό έγκλημα για λόγους οικονομικούς.

Οι αστυνομικοί με ειδικό συνεργείο ξέθαψαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαΐου, το αυτοκίνητο και ότι απέμεινε από τον άτυχο Γραικό.

Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος του είπε πως μετά τα σφαγεία ο Γραικός τον ακολούθησε στη μονάδα του, διαπληκτίστηκαν, τον σκότωσε και τον εξαφάνισε!

Η Αγγελική Νικολούλη που ερευνούσε με επιμονή την υπόθεση αυτή, πριν από μήνες αιφνιδίασε τον έμπορο και του ζήτησε να ακολουθήσουν με το αυτοκίνητο του την ίδια διαδρομή της μοιραίας νύχτας. Στην αρχή αρνήθηκε αλλά μετά δέχτηκε να απαντήσει στα ερωτήματα της ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο του.

Η δημοσιογράφος εντόπισε τις αντιφάσεις του και του ζήτησε να πάνε στην κτηνοτροφική μονάδα του. Εκεί διαπίστωσε πως σε ένα σημείο υπήρχαν πρόσφατες παρεμβάσεις με τσιμέντο. Όταν ρωτήθηκε σχετικά της απάντησε πως έκανε κάποιες εργασίες. Από τότε η ρεπόρτερ ζητούσε διακριτικά  από τις Αρχές να ερευνηθεί το σημείο αυτό με ειδικούς ανιχνευτές, κάτι που έγινε τώρα. αναφέρει στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του το a.nikolouli.gr

Ξεσπά η χήρα του Γραικού: Κάποιοι κακόβουλοι με θεωρούσαν ύποπτη για φόνο

Αμέσως μετά την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος η Αγγελική Νικολούλη επικοινώνησε με τη χήρα του Γραικού που σε κατάσταση  σοκ της μίλησε και την ευχαρίστησε για την επιμονή της στην έρευνα.

«Ήθελα να πιστεύω ότι ζει κι αυτό με έκανε στα μάτια κάποιων κακόβουλων ύποπτη για το χαμό του. Τώρα φάνηκε όλη η αλήθεια..», είπε κλαίγοντας.

Ο αδελφός του θύματος Νίκος Γραικός, είπε στη δημοσιογράφο πως οι προσευχές του έπιασαν τόπο και πως αν δεν ήταν η εκπομπή και ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, κανείς δεν θα μάθαινε την αλήθεια.

Τα οστά του Δημήτρη Γραικού ανασύρθηκαν από το σημείο και μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για να διενεργηθεί νεκροψία.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Μαΐου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της υπόθεσης στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Το χρονικό της πολύκροτης υπόθεσης

Ο Δημήτρης Γραικός εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2016, όταν έφυγε από τα σφαγεία της Χαλάστρας με το αυτοκίνητο του, ένα αγροτικό 4χ4.  Κάμερες ασφαλείας κοντινής  επιχείρησης, όπως ανέδειξε  το “Τούνελ”,  τον είχε καταγράψει να κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που θα ακολουθούσε για να επιστρέψει σπίτι του.

Στο βίντεο  φαινόταν μπροστά από τον επιχειρηματία να προπορεύεται με μικρή απόσταση μεταξύ τους, ένα αυτοκίνητο ανοιχτού χρώματος με αναμμένα φώτα. Ο 59χρονος ακολουθούσε χωρίς να έχει ανάψει τα δικά του φώτα.

Η κάμερα κατέγραψε τα δύο οχήματα μέχρι που έφτασαν στη διασταύρωση. Σε εκείνο το σημείο ο επιχειρηματίας φάνηκε να ανάβει φλας για να στρίψει προς τα αριστερά. Ήταν απόγευμα, πέντε και σαράντα ένα λεπτά.

Η έρευνα έδειξε πως το αυτοκίνητο που προπορευόταν ανήκε στον έμπορο με τον οποίο είχε λίγη ώρα πριν την οικονομική συναλλαγή. Ο ίδιος δήλωσε τότε στο “Τούνελ” πως τον έβλεπε να τον ακολουθεί μέχρι ένα σημείο, ώσπου τον έχασε.

Η υπόθεση εξελίχθηκε σε θρίλερ για γερά νεύρα, με πολλές ανατροπές.  Η Αγγελική Νικολούλη που από την πρώτη στιγμή είχε πεισθεί πως πίσω από την εξαφάνιση του επιχειρηματία κρυβόταν ένα άγριο έγκλημα, δεν σταμάτησε όλα αυτά τα χρόνια την μεθοδική και επίμονη έρευνα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ