Γκουίνεθ Πάλτροου: H διάσημη ηθοποιός λένε οι New York Times, που πρώτη ξεκίνησε τις αποκαλύψεις για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν (φωτό)

Η ηθοποιός αποκάλυψε τα όσα γνώριζε για την δράση του παραγωγού! 

Η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου φέρεται, σύμφωνα με τους New York Times, να είναι ο άνθρωπος που ξεκίνγησε τις αποκαλύψεις κατά του παραγωγού του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν που τελικά οδήγησαν στην απόλυσή από την εταιρεία του και την άσκηση διώξεων σε βάρος του.

Στο βιβλίο She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement, το οποίο έγραψαν οι ρεπόρτερ των New York Times, Τζόντι Κάντορ και Μέγκαν Τούχεϊ, δεν γίνεται απλή καταγραφή των γεγονότων που οδήγησαν στην αποκάλυψη του σκανδάλου. 

Οι δύο ρεπόρτερ ήταν εκείνες που έγραψαν και το ρεπορτάζ της εφημερίδας, στις 5 Οκτωβρίου 2017, το οποίο αποκάλυψε τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες στα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ. 

Τώρα, με το βιβλίο τους, αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές και λεπτομέρειες της ιστορίας σύμφωνα με την theguardian

«Η Γκούινεθ ήταν ένα από τα πρώτα άτομα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο και ήταν αποφασισμένη να μας βοηθήσει με την έρευνα για τον Γουάινστιν ακόμα και όταν αυτός εμφανίστηκε νωρίς σε ένα πάρτι στο σπίτι της υποχρεώνοντάς την να κρυφτεί στο μπάνιο (σ.σ. ενώ τους μιλούσε)» είπαν οι δύο δημοσιογράφοι που εμφανίστηκαν στην εκπομπή Today Show.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ