Με φωνή που τρέμει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποχαιρετά τον Θάνο Μικρούτσικο με 2 τραγούδια στη σκηνή (βίντεο)

Αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του φίλο από τη σκηνή

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου υπήρξε ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες και φίλους του Θάνου Μικρούτσικου.

Το 1979 κυκλοφόρησε ο  δίσκος του Θάνου Μικρούτσικου που έκανε τους Έλληνες να αγαπήσουν τον Καββαδία:  "Ο Σταυρός του Νότου", με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου έναν από τους βασικούς ερμηνευτές των τραγουδιών που αγάπησε όλη η Ελλάδα.

Στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής και ο μεγάλος συνθέτης συνεργάστηκαν πολλές φορές.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του φίλο από τη σκηνή , του κέντρου "Άνοδος" στο οποίο εμφανιζόταν μέχρι εχθές με την  Βιολέτα Ίκαρη

«Σήμερα είναι μια περίεργη μέρα, έφυγε από κοντά μας ένας φίλος, άλλη μια κολόνα του πολιτισμού μας. Έφυγε ο Θάνος ο Μικρούτσικος... Πάμε να τραγουδήσουμε μερικά τραγούδια για καλό κατευόδιο», είπε στο κοινό.

Στη συνέχεια με φωνή που έτρεμε από τη συγκίνηση ερμήνευσε το τραγούδι «Μικρές Νοθείες», και το τραγούδι "Ο Γουίλι ο μαύρος θερμαστής".

Η είδηση του θανάτου του Θάνου Μικρούτσικου , σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στους οικείους του, αλλά και σε όλο τον πολιτικό και καλλιτεχνικό κόσμο.

 

Η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου

Η πολιτική κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Η σoρός θα εκτίθεται από τις 10:30 πμ στην αίθουσα τελετών για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας. GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ