Πέτρος Ίμβριος για τον γάμο του με Ναταλία Γερμανού: Είχε 10πλάσιο εισόδημα από εμένα - Είμαι παλαιός κοπής άνδρας... (βίντεο)

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή για τα πέντε χρόνια γάμου τους....

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» ήταν το πρωί της Τρίτης ο Πέτρος Ιμβριος, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εποχή που ήταν παντρεμένος με τη Ναταλία Γερμανού.

Ο τραγουδιστής απάντησε και για την εποχή που ήταν παντρεμένος με τη Ναταλία Γερμανού και εξομολογήθηκε πως τότε η Ναταλία έβγαζε σχεδόν δεκαπλάσια χρήματα απ’ ότι ο ίδιος.

«Με τη Ναταλία ήμασταν πέντε χρόνια παντρεμένοι. Τότε η Ναταλία έπαιρνε αρκετά χρήματα, από πνευματικά δικαιώματα, είχε 3-4 δουλειές. Για να καταλάβεις το μέγεθος της διαφοράς έπαιρνε δέκα φορές πιο πολλά χρήματα απ’ ότι έβγαζα εγώ το χρόνο», είπε αρχικά.

 

Και πρόσθεσε: «Δεν με επηρέασε ποτέ αυτό, έχω αυτή την περηφάνια του παλαιάς κοπής άντρα ότι πρέπει να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Βγαίναμε με διάσημα ζευγάρια, η κουμπάρα μας η Άννα Βίσση με τον Καρβέλα, ήμουν πάντα εκεί και θα πλήρωνα έστω κι αν την άλλη μέρα δεν είχα να φάω. Δεν ένιωθα καθόλου άσχημα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ