Επέτειος γάμου για το πιο πολυβραβευμένο διεθνώς ζευγάρι Ελλήνων σεφ: Η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη & ο Νίκος Ρούσσος μαζί 18 χρόνια, 2 παιδιά, 1 χρόνος παντρεμένοι

Οι βραβευμένοι με 2 αστέρια Michelin...

Είναι ζευγάρι 18 ολόκληρα χρόνια και έχουν μαζί δύο παιδιά. Εκτός όμως από τον καρπό του έρωτά του αγαπούν και άλλο ένα πράγμα. Την μαγειρική. Ο λόγος για τον Νίκο Ρούσσο και την Γεωργιάννα Χιλιαδάκη. 

Ο Νίκος Ρούσσος, γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση αργυροχοΐας. Η αγάπη του για τη μαγειρική τον οδήγησε στη Νέα Υόρκη όπου φοίτησε στη σχολή Institute of Culinary Education στο Μανχάταν.

 

 

Αποφοίτησε το 2003 με πτυχίο στην τέχνη της μαγειρικής ενώ στη συνέχεια εργάστηκε σε εστιατόρια σε Ευρώπη και σε Αμερική. Το 2009, μαζί με τις Γεωργιάννα και Αργυρώ Χιλιαδάκη, ίδρυσαν στην Αθήνα το εστιατόριο Funky Gourmet και εισήγαγαν παγκοσμίως την Avant Garde πλευρά της ελληνικής γαστρονομίας. Το 2012, το Funky Gourmet βραβεύθηκε με ένα αστέρι Michelin, ενώ το 2014 κατέκτησε δύο ακόμα αστέρια Michelin, τα οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα.

 

 

 Παράλληλα, το 2014 μαζί με τη Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και τον Αντρέα Λαμπρίδη, ίδρυσαν το εστιατόριο OPSO στο Λονδίνο, που μέχρι και σήμερα αποτελεί πρόταση του Βρετανικού οδηγού Michelin και των εγκυρότερων μέσων ενημέρωσης του κλάδου ως το καλύτερο Ελληνικό εστιατόρια του Λονδίνου. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

18 years together, 2 children, 5 restaurants & 1 year wedding anniversary! #1yearweddinganniversary ❤️ ? by @cat4kat @katerina_avgerinou_photography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgianna Hiliadaki (@georgianna_hiliadaki) στις

Δείτε επίσης: Δείτε τους διάσημους σεφ Γιάννη Λουκάκο & Γιάννη Ρούσσο να δημιουργούν τον διασημότερο μουσακά του Opso (βίντεο)

 

Σήμερα το ζευγάρι γιορτάζει την επέτειο του και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενο... Μάλιστα η γνωστή σεφ έκανε μια ανάρτηση της στο Instagram από τον γάμο τους και έγραψε: 18 years together, 2 children, 5 restaurants & 1 year wedding anniversary!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ