Η Michelle Obama για τα 28 χρόνια γάμου με τον Barack: Αγαπώ το χαμόγελο του, τον χαρακτήρα του – Ευγνώμων που τον έχω σύντροφο (Φωτό)

Το τρυφερό μήνυμα της Michelle Obama στον Barack

Ο Barack με τη Michelle Obama έκλεισαν 28 χρόνια έγγαμου βίου και αντάλλαξαν τρυφερά μηνύματα μέσω social media.

 

 

Η πρώην πρώτη κυρία των Η.Π.Α και ο Barack Obama αποτελούν ένα παράδειγμα για όλους όσους ονειρεύονται να έχουν μια ευτυχισμένη ζωή με το άλλο τους μισό. 

 

 

Οι δυο τους μιλούσαν πάντα ανοιχτά για τη σχέση τους, ενώ δεν διστάζουν να μοιραστούν τα συναισθήματά τους ακόμα και μέσα από τις αναρτήσεις τους στο Instagram.

 

 

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η Michelle Obama κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό: «28 χρόνια με αυτόν εδώ τον άνθρωπο. Λατρεύω τον Barack για το χαμόγελο, τον χαρακτήρα και την συμπόνοια του. 

 

 

Είμαι τόσο ευγνώμων που τον έχω σύντροφο σε όλα όσα μας επιφυλάσσει η ζωή. Και φέτος, έχουμε μια παράκληση για εσάς- διαλέξτε ένα άτομο στη ζωή σας που μπορεί να μην ψηφίσει και βεβαιωθείτε πως θα το κάνει. Θα είναι ένα από τα καλύτερα μηνύματα επετείου. Σε αγαπώ, Barack».

 

 

Με τη σειρά του, ο Barack Obama εξέφρασε την αγάπη του για τη γυναίκα της ζωής του, Michelle: «Ακόμη και με όσα συμβαίνουν, ήθελα να ευχηθώ χαρούμενη επέτειο στην αγάπη της ζωής μου. 

 

 

Κάθε μέρα με την Michelle Obama με κάνει καλύτερο σύζυγο, καλύτερο πατέρα και καλύτερο άνθρωπο», έγραψε μεταξύ άλλων στο δικό του post ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ