Τραγωδία για τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Πέθανε στα 45 της η γυναίκα του γιου του – Ορφανή & από τους δύο γονείς η 19χρονη εγγονή του ηθοποιού (Φωτό)

Βαρύ πένθος για τον γάλλο ηθοποιό...

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο διάσημος γάλλος ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ, καθώς μετά το θάνατο του γιου του Γκιγιόμ, πέθανε και η 45χρονη νύφη του, η ηθοποιός Ελιζ Βεντρ.

 

 

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση που έκανε η 19χρονη εγγονή του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Λουίζ, η οποία πλέον έμεινε ορφανή.

 

 

«Μαμά σήμερα πέταξες μακριά για να με κοιτάζεις από εκεί ψηλά. Η ζωή χωρίς εσένα και τον μπαμπά θα είναι σκληρή, μου το κάνεις ακόμα πιο δύσκολο αν και ξέρω ότι πάντα θα είσαι εκεί, ό,τι και να μου συμβεί.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

un autre ange parti trop tôt, une partie de moi s’envole avec toi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ louisedepardieu στις

 

Ο Θεός μόνο ξέρει την αγάπη που είχαμε οι δυο μας, είσαι αναντικατάστατη δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Θα ζεις πάντα μέσα μου», έγραψε μεταξύ άλλων στο μακροσκελέστατο κείμενο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η αγαπημένη εγγονή του Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Οι αιτίες του θανάτου της ηθοποιού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές αλλά η είδηση έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση στα Γαλλικά media που κάνουν λόγο για τα απανωτά χτυπήματα στην οικογένεια του Ζεράρ Ντεπαρντιέ ο οποίος πριν λίγες μέρες βαφτίστηκε και Χριστιανός Ορθόδοξος ως μόνιμος κάτοικος πια Ρωσίας.

 

 

Ο θάνατος του γιου του Ζεράρ Ντεπαρντιέ το 2008

Η 19χρονη εγγονή του Ζεράρ Ντεπαρντιέ έμεινε έτσι ορφανή, καθώς ο πατέρας της και γιος του δημοφιλούς Γάλλου ηθοποιού είχε χάσει τη ζωή του πριν από 12 χρόνια. «Θα είναι δύσκολη η ζωή χωρίς εσένα και χωρίς μπαμπά, δεν μου διευκολύνεις την αποστολή, αλλά ξέρω πως θα είσαι πάντα εκεί ό,τι κι αν συμβεί», έγραψε η Λουίζ.

 

Ο πατέρας της 19χρονης, Γκιγιόμ, είχε πεθάνει στις 13 Οκτωβρίου 2008, σε ηλικία 37 ετών, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Παρισιού, όταν προσβλήθηκε από ιό που τού προκάλεσε οξεία πνευμονία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ