Άγριες Μέλισσες – spoiler: Ξαφνικός έρωτας της Δρόσως με τον Κωνσταντή – Τα μοιραία αδέρφια

Η Ελένη, η Ασημίνα, η Δρόσω… Οι τρεις αδελφές Σταμίρη, σαν ξένες, προσπαθούν να επιβιώσουν, μόνη της η καθεμιά…

 

Μετά τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στις Άγριες Μέλισσες και συντάραξαν τη ζωή όλων η σεναριογράφος μας μεταφέρει 6 χρόνια μετά  και  βλέπουμε πως κυλάει η ζωή στο η ζωή στο Διαφάνι 

Οι ήρωες έχουν αλλάξει ριζικά και οι εξελίξεις συνεχίζουν να συγκλονίζουν.

Μία όμως από τις ιστορίες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών θα είναι εκείνη της Δρόσως, η οποία θα βρεθεί στη Τρούμπα.

Στο Πρωινό έδωσαν ένα spoiler για τη Δρόσω, η οποία θα ονομάζεται Ρόζα, «Το λουλούδι της Τρούμπας». Η Δρόσω είναι τραγουδίστρια σε γνωστό καµπαρέ και ο Τάκης είναι δίπλα της να τη στηρίζει. Ωστόσο, ένα βράδυ, γνωρίζει στο καµπαρέ τον Φίλιππο (θα τον υποδυθεί ο ηθοποιός Ιωάννης Ασκάρογλου), έναν γόνο ισχυρής οικονοµικά οικογένειας, που γοητεύεται από την οµορφιά της.

 

Παρόλα αυτά το spoiler αλλάζει τα δεδομένα της σειράς. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες  ο Κωνσταντής και ο Μελέτης, κάποια στιγμή θα επισκεφθούν την Τρούμπα σε ένα τους ταξίδι στην Αθήνα και θα βρεθούν στο καμπαρέ «Χαβάη».

Όταν δουν την Δρόσω να τραγουδά ως Ρόζα, θα πάθουν σοκ. Ο Κωνσταντής θα μιλήσει με τη Δρόσω. Εκείνη θα του αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα ή όχι;

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ