Άγριες Μέλισσες: Δημήτρης Γκοτσόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούρτογλου - ‘’Θα ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά (βίντεο)

Ο «Λάμπρος» από τις Άγριες Μέλισσες σε μία πιο προσωπική εξομολόγηση...

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ένας από τους πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Foto:@nikos.pal ✨ @[email protected] @ant1tv #agriesmelisses #actors #storytelling #theatromousouri #theatre

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gkotsopoulos Dimitris (@dimitris.gkotsopoulos.official) στις

Ο «Λάμπρος» ο δάσκαλος στο Διαφάνι, μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπικη του ζωή και για τον αν θέλει να κάνει οικογένεια. 

Εκτός αυτών αναφέρθηκε στην σειρά, τις εξελίξεις που θα δούμε 6 χρόνια μετά, το όνειρό του να παίξει σε ταινία της Marvel. 

 

«Ναι βέβαια και θα παντρευόμουν. Είναι μια ωραία συνθήκη αν είναι ο σκοπός του ανθρώπου να δημιουργήσει μια οικογένεια.

Εμένα θα με ενδιέφερε να κάνω παιδιά και να δημιουργήσω μια οικογένεια. Είναι ένας απαραίτητος λόγος για να έχει το παιδί ένα ασφαλές περιβάλλον».

 

Και συνέχισε: «Τα αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, αυτή είναι η αλήθεια και χαζεύω πάρα πολύ στην σειρά. Στα καινούρια επεισόδια έχουμε αυτό το πέρασμα των έξι χρόνων και υπάρχουν γυρίσματα με παιδιά. Όσο δύσκολο είναι λόγω Covid κι επειδή πρέπει να έρθουν μετά το σχολείο. Είναι δύσκολο γιατί δεν μπορείς να τα πειθαρχήσεις αλλά τα μάτια τους, ο τρόπος που μιλάνε, που λένε το κείμενο είναι τόσο αγνός».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sunday #agriesmelisses #reading @agries_melisses_official @agriesmelisses_fans_ @dimitrisgkotsopoulos.fans @teamgkotsopoulos @agriesmelissesant1fans foto: @dimitrispe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gkotsopoulos Dimitris (@dimitris.gkotsopoulos.official) στις

Για να συμπληρώσει: «Κάναμε μια σκηνή τις προάλλες που θα προβληθεί στα επεισόδια τώρα που πραγματικά χάθηκα. Δηλαδή ένιωσα πραγματικά δάσκαλος. Τον ρόλο του Λάμπρου τον αντιμετωπίζω σαν έναν ήρωα μιας συγκεκριμένης εποχής. Έχουμε και στην καθημερινότητά μας και σύγχρονους ήρωες που θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για αυτούς. Είναι ένας δάσκαλος με την έννοια του λειτουργήματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ