Θέλετε να σας προσλάβει η Tesla του Elon Musk; Αναζητά υπαλλήλους για την Ελλάδα - Ποιες είναι οι θέσεις εργασίας (Φωτό)

Ποιες θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει...

Η Tesla αναζητά νέα στελέχη στον τομέα των πωλήσεων αλλά και του after sales στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

 

Θέσεις εργασίας τον τομέα του after sales αλλά και των πωλήσεων έχουν ανοίξει στην Tesla για Έλληνες υποψηφίους που έχουν τα ανάλογα προσόντα.

Πλέον η εταιρεία που κατασκευάζει αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχει προβεί σε online πωλήσεις στη χώρα μας, διαθέτοντας την πλήρη γκάμα των μοντέλων της για αγορά.

 

Πέραν όμως της online παρουσίας, η Tesla έχει δημιουργήσει και ένα pop up κατάστημα, δηλαδή ένα χώρο επίδειξης των μοντέλων της στο εκθεσιακό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι.

Η Tesla αναζητά επίσης Account Manager (Υπεύθυνος διαχείρισης λογαριασμών) με αρμοδιότητα τις πωλήσεις σε επιχειρηματικούς πελάτες και εταιρείες leasing από την Πολωνία.

 

βασικές προϋποθέσεις συγκαταλέγεται η ύπαρξη σχετικού πτυχίου και η ικανότητα οργάνωσης πολλών, αλληλένδετων και μη, πρότζεκτ, ταυτoχρόνως.

Η αγγελία υπάρχει στο site της εταιρείας από την 1η Οκτωβρίου.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ