Άλλος Τραμπ μας βρήκε! - Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μας παροτρύνει να κάνουμε ηλιοθεραπεία για να γλιτώσουμε από τον κορωνοϊό (Φωτό & Βίντεο)

«Ο ήλιος βοηθάει αρκετά. Οι άνθρωποι δεν το έχουν στο μυαλό τους αλλά κάνει καλό» 

Τη δική του συμβουλή στους θαυμαστές του, ύστερα από την είδηση πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, θέλησε να δώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

 

Ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους άδραξε την ευκαιρία από το γεγονός ότι βρίσκεται όλη μέρα σπίτι του και έκανε live στο instagram.

 

 

Εκεί έδωσε τις δικές του συμβουλές και αποκάλυψε τι βοηθάει στη μάχη κατά του ιού.

 

 

 

 

 

Πιο συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση που του έγινε από θαυμαστή, ο Κριστιάνο απάντησε πως η ηλιοθεραπεία και ο καλός ύπνος με όλα τα φώτα κλειστά βοηθούν για να καταπολεμηθεί ο Covid-19.

 

 

 

 

«Ο ήλιος βοηθάει αρκετά. Οι άνθρωποι δεν το έχουν στο μυαλό τους αλλά κάνει καλό. Όταν έχω την ευκαιρία κάνω ηλιοθεραπεία. Στο Τορίνο είναι πιο δύσκολο αυτό αλλά προσπαθώ πάντα να “πάρω” 20-30 λεπτά ήλιου.

 

 

 

 

Μου αρέσει να μαζεύω ήλιο στην ταράτσα του σπιτιού μου, είναι πολύ σημαντικό. Σε αρκετούς δεν αρέσει η ηλιοθεραπεία αλλά είναι το ίδιο σημαντική με το περπάτημα.

 

 

Και ο καλός ύπνος, το να κοιμόμαστε καλά το βράδυ είναι σημαντικό με όλα τα φώτα κλειστά. Ευτυχώς εγώ κοιμάμαι 8-9 ώρες την ημέρα», είπε μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής.

 

 

Σε άλλο χρόνο, απάντησε και στις κατηγορίες του υπουργού Αθλητισμού ότι παρενέβη το πρωτόκολλο επιστρέφοντας με το ιδιωτικό του τζετ στο Τορίνο αφότου νόσησε με κορωνοϊό λέγοντας ότι «είναι όλα ψέματα, έκανα τα πάντα με άδεια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ