Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν σήμερα; - Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη κινείται σε γνώριμα ύδατα για το ζώδιο σας, στον φιλικό σας Τοξότη και ξυπνάει μέσα σας τον «ιό» της περιπέτειας. Καθώς τριγωνίζει τον Άρη στο ζώδιο σας, έστω κι ανάδρομο, σας κάνει σχεδόν ασταμάτητους στο να ψάξετε να βρείτε τι καινούριο θα σας συναρπάσει. Ακόμη και στις περιορισμένες συνθήκες που μπορεί να ζούμε και να κινούμαστε, πάντα ένας Κριός θα ψάξει να βρει τη διαφυγή του και να ανοίξει τους ορίζοντες του. Είτε ψάχνετε να βρείτε ένα μεταπτυχιακό, ένα σεμινάριο, ένα workshop αυτοβελτίωσης, ένα καινούριο σπορ ή ένα νέο στόχο, η σημερινή μέρα μπορεί να σας εμπνεύσει. Εκμεταλλευτείτε την είναι από τις πιο θετικές της εβδομάδας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Με τη Σελήνη να περιδιαβαίνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας τον Τοξότη και την αντίθεση του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, μπορεί να νιώθετε κάποια σύννεφα να μαζεύονται πάνω από το κεφάλι σας και να υπάρχει ένας συναισθηματικός αναβρασμός. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ζήλιες σε μια ερωτική σχέση, μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με ένα φίλο-η ή συνεργάτη που σας κάνει να αμφισβητείτε την εμπιστοσύνη που δείχνετε. Από την άλλη, ίσως σας είναι εύκολο να κατηγορήσετε κάποιο άτομο για ένα δικό σας πρόβλημα, χωρίς να το πολυσκεφτείτε. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε την επικριτική διάθεση και να ακούσετε με προσοχή και κατανόηση αυτά που σας λέει η άλλη πλευρά. Αν νιώθετε ότι δεν συνεννοείστε σήμερα, αφήστε τις συζητήσεις για αύριο που ξημερώνει μια καλύτερη μέρα για σας. Μια ξαφνική αλλαγή στα πλάνα σας είναι μέσα στα σενάρια της ημέρας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις θέλουν φροντίδα και χρόνο για να μπορέσουν να αναπτυχθούν και να είναι ικανοποιητικές. Σήμερα με τη Σελήνη απέναντι σας στον Τοξότη, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργεια σας σ’ αυτές. Άλλωστε, είναι η προτεραιότητα της ημέρας για σας. Δεν πειράζει αν μια μέρα δεν δώσετε όλη σας την ενέργεια στη δουλειά ή τις υποχρεώσεις. Υπάρχει πάντα και το αύριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το ρίξετε στο σορολόπ, αλλά ότι πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε σε προτεραιότητα τις βασικές υποχρεώσεις, ώστε να διαθέσετε το υπόλοιπο του χρόνου στο ταίρι σας ή την οικογένεια σας. Η μέρα είναι λίγο πιεστική και αγχωτική, ειδικά για τους γεννημένους τέλος Μαΐου, διότι μπορεί να έχετε και μια απρόσμενη αλλαγή στα πλάνα σας.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tags