Πέθανε ο γιος του Robert Redford στα 58 του- Έπασχε από καρκίνο στο συκώτι (φωτό)

Επί 30 χρόνια ο James Redford υπέφερε από Πρωτοπαθή Σκληρυντική Χολαγγειίτιδα 

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 58 ετών, ο James Redford, γιος του γόη του Hollywood, Robert Redford. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RIP #JamesRedford just 58.

A post shared by Sean OHearn (@babalicioussf) on

 

O James έπασχε από καρκίνο στο συκώτι, ενώ το δυσάρεστο νέο έκανε γνωστό η σύζυγός του, Kyle.

 

 

«Ο James πέθανε σήμερα... Είμαστε συντετριμμένοι. Έζησε μία όμορφη και σημαντική ζωή και αγαπήθηκε από πολλούς. Θα μας λείψει πολύ. Ως σύζυγός του επί 32 χρόνια, είμαι ευγνώμων για τα δύο υπέροχα παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί...» τόνισε η ίδια.

 

 

Επί 30 ολόκληρα χρόνια ο James υπέφερε από ένα αυτοάνοσο νόσημα, που λέγεται Πρωτοπαθής Σκληρυντική Χολαγγειίτιδα (ΠΣΧ), μία χρόνια χολοστατική ηπατοπάθεια, που χαρακτηρίζεται από φλεγμονή και ίνωση των ενδοηπατικών και εξωηπατικών χοληφόρων πόρων και είχε υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις.

Ανακάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο στο συκώτι τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ επρόκειτο να υποβληθεί σε μία ακόμη μεταμόσχευση. 

 

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, εκπρόσωπος του πατέρα του, του 84χρονου θρύλου του Hollywood, Robert Redford δήλωσε «Η θλίψη από την απώλεια του παιδιού σου είναι ανυπολόγιστη. Ο Jamie ήταν ένας στοργικός γιος, σύζυγος και πατέρας. Η κληρονομιά του θα ζει μέσα από τα παιδιά του, την τέχνη, τη δημιουργία ταινιών και το πάθος του για περιβάλλον».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @detodounpocord (@detodounpocord2) on

 

Ο Jamie Redford ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του, εργαζόμενος ως κινηματογραφιστής στον τομέα του ντοκιμαντέρ και ήταν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας και περιβάλλοντος, ενώ είχε δύο παιδιά, τον 29χρονο Dylan και την Lena, που και οι δύο ασχολούνται με την υποκριτική. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ