Μαρέβα Μητσοτάκη: Με κοτσιδάκια & πράσινο τζιν σορτς – «Μικρός εξερευνητής» στη Σαμοθράκη (Φωτό)

Το πρωθυπουργικό ζεύγος απόλαυσαν την άγρια ομορφιά της Σαμοθράκης...

Βουτιά στις φημισμένες “Βάθρες του Φονιά”  της Σαμοθράκης, πρωί-πρωί σήμερα για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος το μεσημέρι “πέταξε” με το στρατιωτικό ελικόπτερο “Σινούκ” για την Αθήνα. 

Όπως αναφέρει το evros-news, ο κ. Μητσοτάκης ανέβηκε στην περιοχή που είναι ένα από τα σήματα κατατεθέν του νησιού και έχει φανατικούς φίλους διαχρονικά. 

 

Σήμερα είχαμε τη χαρά και την τιμή να ξεναγήσουμε το πρωθυπουργικό ζεύγος στην "άγρια" ομορφιά της Σαμοθράκης,...

Δημοσιεύτηκε από Athanasios Tsonis στις Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020

 

 

Μαζί του στη δύσκολη διαδρομή μέχρι να φτάσει κανείς στο σημείο αυτό, ήταν και η σύζυγος του Μαρέβα, οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜΘ Θανάσης Τσώνης και ανέβασε και τις σχετικές φωτογραφίες στην προσωπική του σελίδα στο facebοok.

Αίσθηση, φυσικά, ως συνήθως, προκάλεσε η πάντα “υπέρκομψη” σύζυγος του πρωθυπουργού, η οποία εμφανίστηκε στη εκδρομή με πράσινο τζιν σορτς και με κοτσιδάκια, σαν τη… μικρή Πολωνέζα ένα πράγμα, αλλά στο πιο… ώριμο!

Φωτογραφίες: evros-news

Ο Πρωθυπουργός ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από το περιβάλλον, που δεν άντεξε και… βούτηξε στα κρύα νερά στις Βάθρες και είχε έτσι μια ακόμη μοναδική εμπειρία στο “νησί της Νίκης” το οποίο επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ