GNTM: Τα κινηματογραφικά κλικ που εντυπωσίασαν - Ποιος κέρδισε τη δοκιμασία & ποιος αποχώρησε (Φωτό & Βίντεο)

Οι επιδόσεις που απογοήτευσαν...

Σε κινηματογραφικό σκηνικό φωτογραφήθηκαν οι παίκτες και οι παίκτριες του GNTM, που έπρεπε να ποζάρουν σε αυτοκίνητα - αντίκες και να διαφημίσουν τα γυαλιά και το ρολόι της καμπάνιας που τους δόθηκε.

Τα τέσσερα concept που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας σε ζευγάρια με τα νέα τους looks ήταν: τρόμος λίγο πριν το τρακάρισμα, έντονος καβγάς, ανέμελη βόλτα και καταδίωξη.

 

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ως νικητής του τελευταίου πλατό, ήταν εκείνος, που επέλεξε τόσο τα ζευγάρια, όσο και τη συνθήκη και το όχημα της φωτογράφισης, επηρεάζοντας σημαντικά το τελικό αποτέλεσμα στη δοκιμασία του GNTM.

 

Προς έκπληξη όλων, η φωτογράφιση εξελίχθηκε στην πιο διασκεδαστική δοκιμασία και το αποτέλεσμα ενθουσίασε τόσο το σετ, όσο και τους κριτές του GNTM στη συνέχεια στο πλατό.

Κάποια ζευγάρια τα κατάφεραν εξαιρετικά, ενθουσιάζοντας τους Καράβα, Ζενεβιέβ, Μπράτη, που παρακολουθούσαν τη φωτογράφιση, ενώ άλλα δεν κατάφερα να μπουν στο κλίμα και δώσουν το απόλυτο κλικ.

 

Εν τέλει, την καλύτερη φωτογραφία είχαν ο Αιμιλιάνο με τον Δημοσθένη, με τον πρώτο να είναι εκείνος που παίρνει το αβαντάζ για την επόμενη δοκιμασία.

 

Οι παίκτες που δεν τα πήγαν καλά και δεν κατάφεραν να συγκεντρωθούν και να αποδώσουν το concept ήταν η Ίριδα, η Μαριαγάπη, η Λία και ο Ηρακλής, με το αγόρι της παρέας να περνάει γρήγορα στην επόμενη φάση.

 

Ένας διαγωνιζόμενος, όμως, έπρεπε να αποχωρήσει. Οι κριτές αποφάσισαν πως από το GNTM πρέπει να φύγει η Ίρις Παπουτσή.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ