Επέτειος για τον πρίγκιπα Guillaume & την πριγκίπισσα Stéphanie του Λουξεμβούργου: 8 χρόνια γάμου - Ιδού οι φωτό ενός μεγάλου έρωτα

Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε πριν από λίγους μήνες με την έλευση του μονάκριβου γιου τους, πρίγκιπα Charles... 

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν πριν από 8 χρόνια ο πρίγκιπας Guillaume του Λουξεμβούργου και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Stéphanie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#onthisday 20th October 2012: Guillaume, Hereditary Grand Duke of Luxembourg married Countess Stéphanie de Lannoy at Notre-Dame Cathedral, Luxembourg❤️ Happy 8th wedding anniversary✨? #luxembourggrandducalfamily #luxembourgroyals #famillegrandducale #princeguillaume #princessstephanie #hereditarygrandduchessstephanie #hereditarygranddukeguillaume #grandducalfamily #love #weddingday #instaroyals

A post shared by Royal Addicted (@royaladdicted_new) on

O θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στο Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Λουξεμβούργου στις 20 Οκτωβρίου 2012, ενώ μία ημέρα νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί ο πολιτικός τους γάμος.

Η ευτυχία του ερωτευμένου πριγκιπικού ζεύγους συμπληρώθηκε πριν από λίγους μήνες με την γέννηση του γιου τους, του τρισχαριτωμένου πρίγκιπα Charles!

Το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο του ζευγαριού, που δείχνουν τον μεγάλο έρωτα του πρίγκιπα Guillaume και της συζύγου του. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by european royals (@europearoyals) on

Χαρούμενη επέτειο στο ευτυχισμένο ζευγάρι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ