Η Nicki Minaj αποκάλυψε το φύλο του μωρού της! – «Είμαι τόσο ευγνώμων & ερωτευμένη...» (Φωτό)

Η ράπερ, επιτέλους, έκανε την αποκάλυψη

Η Nicki Minaj βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της… Στις 30 Σεπτεμβρίου η ράπερ έγινε για πρώτη φορά μητέρα.

 

 

Ο ερχομός του μωρού έγινε γνωστός μέρες μετά τη γέννησή του. Και αν όλοι μάθαμε ότι η Nicki και ο σύντροφος της, Kenneth Petty έγιναν γονείς, αυτό που παρέμενε μέχρι τώρα μυστήριο ήταν το φύλο του μωρού.

 

 

Η Nicki Minaj και ο αγαπημένος της Kenneth Petty, που είναι μαζί από το 2018 και παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2019, όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης είχαν επιλέξει να αποτραβηχτουν από τα φώτα της δημοσιότητας, κι έτσι δεν είχαν κάνει καμία απολύτως δήλωση για οτιδήποτε σχετίζεται με το μωρό τους.

 

 

Η rapper επέλεξε να μας το αποκαλύψει το φύλο του παιδιού της, ανεβάζοντας τις κάρτες με τις ευχές, που έλαβε από διάφορους καλλιτέχνες στο Instagram.

 

 

Το μωράκι τους είναι αγόρι! Η Nicki τους ευχαρίστησε μέσα από μια δημοσίευση που έκανε χθες «Ευχαριστώ πολύ την Queen B, την Kim και τον Kanye, τους Riccardo Tisci, Winnie και Karol και όλους όσους έστειλαν ευχές αυτό το διάστημα. Σημαίνει τα πάντα για εμένα. Είμαι τόσο ευγνώμων και ερωτευμένη με τον γιο μου. Το γλυκό μου αγόρι είναι όλος ο κόσμος μου», σχολίασε στην δημοσίευση της.

 

 

Nicki και Kenneth να σας ζήσει το αγοράκι σας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ