Αυτοκτονία στον Άγ. Στέφανο: Tο βίντεο που κατασυγκινεί με τον ευαίσθητο ιδιοκτήτη του γηροκομείου να κάνει τα πάντα για να χαίρονται οι ηλικιωμένοι

Λάτρευε τους ηλικιωμένους...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο όπου εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορονοϊού.

Ο 41χρονος Δημήτρης Καμπανάρος έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα ενώ όπως έγινε γνωστό στο σπίτι του άφησε σημείωμα -το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό- στο οποίο προφανώς αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιδιοκτήτης είχε διαγνωστεί και αυτός θετικός στον κορονοϊό έπειτα από rapid test που έκανε, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επιβαρυνθεί η ψυχολογική κατάστασή του με τα κρούσματα στον οίκο ευγηρίας. Την ίδια ώρα, το Mega μεταδίδει πως είχε πρόσφατα κληρονομήσει την επιχείρηση από τον πατέρα του και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Όλοι μιλούν για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, πολύ ευαίσθητο και σπουδαίο επιστήμονα, που αγαπούσε ιδιαιτέρως τους ηλικιωμένους και είχε κάνει πολλές προσπάθειες να αντιμετωπίσει τα κρούσματα στο γηροκομείο του -είχε μάλιστα δημιουργήσει και ειδικούς χώρους ώστε να μπορούν οι τρόφιμοι να έρχονται σε επαφή με τους συγγενείς τους- και η είδηση του τραγικού θανάτου του έχει προκαλέσει πραγματικό σοκ στην κοινωνία του Αγίου Στεφάνου αλλά και μεταξύ των συναδέλφων του. Και όλα δείχνουν ότι η αιτία της αυτοκτονίας ήταν η υπερβολική του ευαισθησία...

Ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο αντιμετώπιζε ο οίκος ευγηρίας "Νέα Θάλπη" αλλά και ο ίδιος ο Δημήτρης Καμπανάρος τους ηλικιωμένους είναι ένα βίντεο από το γηροκομείο

 

Δείτε επίσης : Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο - Είχαν βρεθεί θετικά τρία άτομα (βιντεο)

Τι είχε συμβεί στο Γηροκομείο

Σημειώνεται ότι συναγερμός είχε σημάνει στον ΕΟΔΥ στις 19 Οκτωβρίου, μετά από εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊού στο γηροκομείο στον Άγιο Στέφανο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, θετικές βρέθηκαν δύο εργαζόμενες και μια γυναίκα που διαμένει στον οίκο ευγηρίας. Οι εργαζόμενες είναι 33 και 47 ετών, ενώ η τρόφιμος του γηροκομείου είναι 87 ετών.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Mega, έγιναν τεστ κορονοϊού ιό δύο φορές. Η πρώτη ήταν στις 15 Οκτωβρίου, κατά την οποία δεν εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα.

Τις επόμενες ημέρες όμως, ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου προχώρησε με δική του πρωτοβουλία σε διενέργεια rapid tests, από τα οποία προέκυψαν τα τρία θετικά κρούσματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ